Dagens makeup - Electric

Elsker mine nye negle… :)

 photo DSC01413_zps68fc322e.jpg

De der læste mit indlæg om neglepleje do’s and dont’s ved også at min kære søster er ved at uddanne sig til negletekniker hos CND. Derfor er jeg så heldig at være forsøgskanin – og jeg er bare helt forgabt og allerede dybt afhængig af mine nye gelénegle! Perfekte her i sommermånederne…

Det er frygtelig mange steps man skal  igennem for at nå dette resultat – først skal neglen forberedes (den skal ikke files ned, det ødelægger neglen), så skal tipperne findes og tilpasses, hvorefter de files papirs-tynde og så er man klar til at støbe de nye negle i gelé. Først støbes den hvide del, smilet, hvorefter den gennemsigtige/lyserøde del støbes, for til sidst at blive filet til og sluttet af med en gloss/top coat.

Gelé er et relativt fleksibelt materiale som betyder at neglen ikke så let knækker… Helt ideelt gror de faktisk bare ud med neglen, med mindre man får fyldt dem op eller får dem filet af (for det er den eneste måde at fjerne dem på). Neglene er pæne i 3 uger, måske endda 4 for nogen før det er nødvendigt at fylde op.

Mens man har geléneglene på er det vigtigt at man to gange dagligt stadig plejer sine negle med CND SolarOil (negleolie) og CND Cuticle Eraser (neglecreme), som er med til både at forlænge holdbarheden og gøre arbejdet mindre når man igen skal have lavet negle.

Bor man nu i Herning eller omegn så kan I også få lavet franske gelénegle hos Louise – ellers er der jo mange andre steder. Min anbefaling er dog at gå efter negleteknikere som arbejder med CND så man ikke ødelægger neglene, da produkterne er absolut de bedste og uddannelsen er meget grundig.

 photo DSC01416_zps51e5c281.jpg

 photo DSC01292_zps0cd3c4d6.jpg

 photo DSC01283_zpse67d8ee5.jpg

// Rikke

11 kommentarer

  • Stine Villum

    Hej Rikke 🙂
    Det kunne være rigtig spændende at høre mere om uddannelsen som negletekniker, måske din søster vil lave et indlæg om det?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Stine!

      Du kan læse mere om den gelé master uddannelse hun tager her: http://icgroup.dk/dk/neglekurser/pakkeloesninger.aspx
      Hvad vil du gerne høre om uddannelsen – så kan jeg lige spørge om hun ikke kan fortælle lidt om det! 🙂

      Rikke

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Stine Villum

      Det er netop den uddannelse jeg kigger på 🙂
      Er hun elev i en salon eller laver hun det privat?
      Hvor meget øver hun, hvor lang tid tager det at blive ok? Har hun svært ved at finde personer at øve sig på?
      Ved godt at det er forskelligt fra person til person men bare hvad hun har oplevet.
      Jeg kender ingen der har taget sådan en uddannelse, så synes det kan være lidt svært at få mere af vide om det at tage uddannelsen 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Fedt Stine! Jeg får lige Louise til at give dig svar på dette… 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Stine Villum

      Tusinde tak 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Louise

      Hej Stine 🙂

      Jeg er lige startet på uddannelsen, som er aftenkurser. Jeg har taget det i Vejle, hvor det var i en lejlighed vi blev undervist. Altså som var indrettet specielt til det. I andre byer bliver det afholdt på hoteller eller lignende.
      Jeg skal altså øve mig med mine egne produkter, på nogle jeg selv finder. Jeg har nu været på grundkurset, og jeg har et år til at gå op til eksamen. Derefter har jeg valgt at fortsætte min uddannelse. Det er meget forskelligt, hvornår man er klar til eksamen. Det er nemlig ikke helt nemt. Mit første sæt brugte jeg 7, 5 time på, og mit sjette sæt har jeg brugt 5,5.. Jeg har 1,5 time til eksamen. Så det er meget forskelligt hvor længe det tager. Jeg har ikke haft svært ved at finde folk til at øve mig på. De første var veninder og familie. 🙂 det er en rigtig fed uddannelse!
      Men jeg synes du skal ringe til dem, for de er super gode til at vejlede, svare på spørgsmål og fortælle hvilken uddannelse der er bedst til dig 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Stine Villum

      Tusinde tak for at du gad svare 🙂
      Det hjalp rigtig meget 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tanja

    Hvor i Herning? Syntes de søster har lavet nogle fine
    negle. Jeg bor ikke så langt fra Herning. Så vil da hellere køre
    dertil:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Tanja!
      Cirka 1,5 km fra Herning centrum! 🙂 Prøv at send hende en besked på mobilen – så er vi sikre på hun ser den: 28 30 44 45 og så kan I evt. aftale nærmere! 🙂
      Mvh Rikke

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Kragesand

    Kan jeg blive kontaktet af Louise angående at få lavet negle?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Electric