E.l.f. Baked Eyeshadow - en dejlig overraskelse...

Julegaveæske fra Madará: DD cream, ansigt- og kropsæbe

 photo DSC03602_zps09638931.jpg

Jeg modtog for nylig denne julegaveæske fra Madará, som indeholder tre velduftende produkter! En DD cream, en sæbe til ansigt og en til krop og hænder. Æsken koster 175 kroner i Matas og har en samlet værdi på 233 kroner.

DD cream står for daily defence – og er ikke blot en creme til ansigtet, men kan også bruges på krop og hænder. Det er en ekstra fugtgivende creme som har vist sig at være helt ideel for min hud nu hvor frosten har taget fat…

 photo DSC03623_zpsa2ecc06a.jpg

Cremen giver rigtig god fugt – og jeg har fundet den rigtig god til irriteret hud også! Både konsistens og farve minder mig mest om smør… Som det kan ses nedenfor er den lidt ekstra tyk, men heldigvis er den stadig let at smøre ind og den trækker hurtigt ind i huden, så det faktisk er muligt at bruge den som dagcreme inden makeup’en, skønt! Desuden dufter den dejligt (som Madarás produkter generelt gør, hvis man spørger mig) – men af hvad kan jeg ikke helt finde ud af.

 photo DSC03627_zps0502e737.jpg

Videre til de to sæber, som kommer I en sindsyg flot indpakning – kunne næsten ikke nænne at pakke dem ud!! Sæberne kommer i en fast blok-form, som jeg ikke har prøvet længe, men jeg er lidt vild med den retro stil, når de ligger ved min håndvask! Fed idé som gave – det er ikke noget jeg tror de fleste af os selv køber, men det er noget som jeg omvendt stadig tror de fleste vil blive glad for.

Ud over en flot indpakning så dufter sæberne også himmelsk – i særdeleshed hånd- og kropsæben, som dufter af tranebær! Konsistensen på huden er lækker og skånsom – også den til ansigtet. Eneste minus er en mærkelig fornemmelse jeg får når sæben er væk, huden er ikke fedtet eller tør, men når man gnider hænderne mod huden eller mod hinanden er huden ikke glat og blød. Dette er dog afhjulpet i øjeblikket man får tørret efter med håndklædet… Kan ikke helt forklare det!

 photo DSC03613_zps2f5ed731.jpg

 photo DSC03618_zpsc63fb753.jpg

Men generelt synes jeg – en flot og velduftende gaveæske til pigen eller kvinden der har alt! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

E.l.f. Baked Eyeshadow - en dejlig overraskelse...