Undgå at smile når du lægger blush

Kontur: Kim Kardashian metoden

 photo Front_zpsf4afadeb.jpg

Normalt holder jeg altid mine pudder-produkter tæt på kroppen – jeg synes det er lettest at arbejde med og giver det bedste resultat! I dag har jeg dog gjort en undtagelse og givet mig i kast med den populære kontur-metode som amerikanske Kimberly Kardashian (tv-personlighed, model og skuespillerinde) vel nærmest har gjort sig kendt for.

Der kan findes mange billeder på nettet og videoer på YouTube, som viser, hvordan man gør. Det går i alt sin enkelthen ud på at bruge en cremet foundation (en cremet concealer og lignende kan også bruges) – en der er mørkere og en der er lysere end din egen hudfarve. Herefter er det sådan set bare om at markere ansigtet ind – mørkt hvor man vil “trække væk” og lyst hvor man vil “trække frem”. Til sidst blendes det hele ud, så man får en naturlig og tonet hud.

Lyse områder: midt på pande og hage, langs næseryggen, under brynet, under øjnene ned til næsen og langs kindbenet ud, på amorbuen og op til næsen, samt en smule lige over kæben.

Mørke områder: under kindbenet, på siderne af næsen, tindinger, yderste del af øjet, langs kæben og lidt op på siderne af hagen.

Først har jeg lagt en let foundation som bund, herefter har jeg brugt:

– Bobbi Brown Foundation Stick i farverne Alabaster og Almond; en cremet og medium dækkende foundation på fast form.

– Shiseido Perfect Foundation Brush; til at påføre farven i store dup og strøg, det behøver ikke være perfekt.

– Make Up For Ever Buffer Blush Brush #154; en flad rund pensel som jeg med cirkulære bevægelser har tonet foundation ud med.

Husk til sidst at sætte det hele med en transparent pudder!

 photo Side_zps8128763e.jpg

Jeg har aldrig før prøvet teknikken af – men jeg er positiv overrasket og vil helt sikkert prøve det af igen til festlige lejligheder! Hvad synes I om resultatet – har I også prøvet teknikken af?

// Rikke

13 kommentarer

  • Louise Hede

    Følte du dig ikke super fjollet med de pletter i ansigtet inden du blendede det ud? :p Men det virker i hvert fald fantastisk!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Louise – jo en smule fjollet vil jeg godt indrømme, men er til gengæld godt tilfreds med resultatet derefter, så gør det gerne igen!! 🙂 Hehe…

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg synes det er imponerende at man kan “lave om” på sit ansigt på den måde. Godt arbejde!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tusind tak Lise! Ja – det er super sjovt at “lege med” – man kan næsten modellere ansigtet som var det en klump modellervoks! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Resmije

    Det er ikke hendes metode, lol. Desuden, så synes jeg ikke, du har gjort det særlig godt. Der burde være mere countouring og især ved kindbenene.
    Sorry hvis min kommentar lyder lidt hård, men det er egentligt bare for at komme med mit råd 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Resmije… Hvilken metode mener du så er hendes metode?! Jeg er godt klar over at Kimberly nok ikke ligefrem bruger Bobbi Brown’s Foundation Sticks og desuden laver en mere markant konturering end jeg ønsker, men ja – det er nu en gang mit bud på teknikken så den passer til mig og mit temperament!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • lea

      Remilje, hvis du selv mener at din kommentar er hård, så skulle du have omformulere det inden du trykkede på send. Åndsvag kommentar.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Resmije

    Ops, kommer lige i tanke om, at jeg måske skriver som jeg gør, fordi jeg ikke kan se dit billede fra siden af! hmm

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    Det ser rigtig godt ud! Men blender du det bare tilfældigt ud med penslen, eller gør du det i rækkefølgen lys mørkere og mørkest, hvis det giver mening? Tænker nemlig om det ikke bliver noget værre rod hvis man har blendet den rigtig mørke del ud og derefter blender den lyseste del ud når der stadig sidder noget mørkt på penslen, så bliver den lyse del jo også mørk. Håber at du forstår mit spørgsmål 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Sara! Jeg kan sagtens forstå dit spørgsmål og jeg tænkte det samme da jeg skulle til at blende ud… Jo, jeg startede nok primært på de lyse områder og fortsatte derefter til de mørke – hele tiden brugte jeg cirkulære bevægelser så jeg kunne ikke undgå at ramme både lyst og mørkt samme tid flere gange, men overraskende nok blev det ikke et “rod” synes jeg ikke. Jeg fandt i hver fald ud af at man ikke behøver være så bange for at blende i begge dele frem og tilbage! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

    Hvor mørkere og lysere skal den foundation man bruger være i forhold til ens normale foundation?
    -Forresten super fed blog! Følger meget med, og elsker de ting du laver! 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Cathrine – fedt at læse du følger med her på bloggen, det er dejligt!! 🙂 Hvis du har cirka samme hudfarve som mig så brug bare den lyseste foundation du kan finde – den mørke derimod har jeg ikke brugt den nærmeste jeg kunne finde, men farven Almond i Bobbi Browns Foundation Sticks, men en der er lidt lysere kan vist også gøre det! 🙂 Håber det hjalp lidt.. 🙂 Rikke

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Undgå at smile når du lægger blush