Maybelline Master Piece Liquide Eyeliner - billig og let at bruge

Sommerens favorit krops scrub: Yves Rocher Gommage Scrub

 photo DSC07914_zpsd2d8dcf2.jpgJeg har fået tilsendt denne krops skrub Yves Rocher Botanical Expertise Gommage Scrub til test fordi den er kåret bedst i test af Q magasinet – jeg bliver nødt til at tilslutte mig, den er super god og lækker! Når jeg barberer mine ben i min Eucerin badeolie og derefter eksefolierer med denne scrub fra Yves Rocher for jeg de blødeste ben jeg længe har oplevet – eller nogensinde måske!

Yves Rocher Botanical Expertise Gommage Scrub indeholder små og stor korn så huden efterfølgende føles helt glat og blød. Desuden indeholder den pulver af abrikoskerne, agavesaft, pulver af mandelkerne og sesamolie fra økologisk avl, æterisk olie af saro, mangiferin fra Madagaskar – det lyder meget godt og fint, men dog ikke noget jeg giver en eneste håndøre for, da æteriske olier og økologi ikke falder i god jord hos mig, læs her hvorfor. Nå, men det er jo altså heller ikke derfor den er min favorit! Som en bonus så dufter den dejligt og forfriskende – men har endnu ikke fundet ord til at beskrive duften!

Denne krops scrub er blevet min favorit scrub fordi den giver huden fugt på grund af olierne samtidig med at man får skrubbet huden godt i gennem og dermed efterlades mine ben helt bløde – nok det blødeste jeg endnu har oplevet! Derfor er den helt perfekt når man skal vise sine sommer-stænger frem eller inden de skal vises frem for at sikre sig ekstra flotte jævne brune ben. Derfor bruger jeg altid scrub f.eks. inden ferien sydpå!

Yves Rocher Botanical Expertise Gommage Scrub kan købes på YvesRocher.dk til 55 kroner lige nu for 150 mL- normalt 109 kroner! Uanset, så er den pengene værd!

Indlægget indeholder affiliate links som giver mig kommission ved eventuelle salg – på den måde kan du støtte bloggen!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maybelline Master Piece Liquide Eyeliner - billig og let at bruge