Bloggens 3 års fødselsdag!

Oriflame The ONE Power Shine Lip Gloss

 photo Collage_zps6ad5e46d.jpg

Oriflame har tidligere lavet (er i tvivl om de stadig laver den) en lipgloss som de kaldte Oriflame Beauty Powershine Lip Gloss – jeg var egentlig glad nok for den, men applikatoren var bare super irriterende. Det har de rettet op på med en næsten identisk lip gloss fra deres nye serie The ONE, hvor applikatoren er meget mere rar og let at bruge!

Jeg er super glad for disse små fikse lip gloss – de kommer i et udvalg af 8 nuancer, allesammen super flotte! Og så er de spækket med små glimmer partikler, heraf navnet Power Shine, for det er virkelig hvad de gør! Alle nuancerne giver kun en let farve på læberne, men dog stadig synligt.

Lip gloss’en klistrer ikke, men glider let på læberne med den bløde applikator. Desuden er emballagen lille og fin, så den er let at have med i håndtasken. Jeg elsker dem og bruger dem næsten dagligt for tiden!

Farverne ovenfor hedder (fra venstre mod højre); Soft Coral, Rose Glacier & Nude Reflection

Oriflame The ONE Power Shine Lip Gloss kan købes på Oriflame.dk til 124 kroner for 5 mL, men er ind i mellem på tilbud – så hold øje med det, ellers er de desværre halv dyre taget i betragtning af hvor meget man får for pengene.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggens 3 års fødselsdag!