Blomsterduft: Clinique Aromatics in White + giveaway

GOODIEBOX Maj 2015 – om den er pengene værd?

 photo DSC02546_zpsaegiekeu.jpgPrisen på din månedlige GOODIEBOX er blevet sat op fra og med denne maj-box – prisen hedder nu 159 kroner inkl. fragt og håndtering, dvs. en 20’er mere end før! Forklaringen lød at pengene skal åbne op for muligheder i forhold til bedre produkter og nye brands som ikke har været muligt hidtil, så alt i alt en bedre GOODIEBOX. Jeg lovede at samle op på om maj-boxen så er dét værd! Mit korte svar er: “Absolut”!!

Maj-boxen indeholder en god blanding af forskellige typer produkter, samt spændende brands og ikke mindst gode størrelser, både full size og store prøvestørrelser, som kan bruges. Boxen indeholder:

 photo DSC02537_zpskkogg153.jpgDet vil altså sige full-size produkter for en værdi af 450 kroner og derudover to gode prøve/rejse-størrelser shampoo og conditioner fra Dove, samt to styk Compeed vabelplaster lige til håndtasken. Værdien af boxen overstiger langt dens pris, hvilket også er et must når nu man bestiller noget med ikke på forhånd ved hvad er. Derudover er indholdet fint og varieret, lidt til ansigtet, lidt til håret, lidt makeup og negle, samt noget til fødderne. Det bliver da ikke meget bedre?!

Jeg har endnu ikke prøvet produkterne – men jeg ser faktisk frem til at prøve og bruge samtlige produkter! 2-i-1 scrub og maske, som er perfekt til en nybagt mor som jeg der pludselig ikke har helt den samme skønheds-tid til hende selv. Derudover har jeg længe villet prøve en af “de der” wet brushes og det kan jo så lade sig gøre nu – og så elsker jeg farverne og designet! Jeg kan altid bruge øjenskygger og så er neglelakken jo fin og sommeragtig til den tid vi nu går imøde. Til sidst er der shampoo og balsam som jeg hel sikkert skal få brugt da jeg ikke gider slæbe en stor shampoo og conditioner med i svømmehallen – disse størrelser er så fine – og så er det jo altid dejligt med lidt vabelplaster til en nødsituation som lige passer i pungen eller tasken!

Jeg er top tilfreds – hvis GOODIEBOX fortsætter på denne måde er jeg ikke et sekund i tvivl om hvad jeg skal svare når folk de spørger mig om jeg synes det er pengene værd! Mit svar: ABSOLUT!

Dette blogindlæg indeholder affiliate links.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blomsterduft: Clinique Aromatics in White + giveaway