Kat Von D Tattoo Liner - en fantastisk flydende eyeliner

Clinique Chubby Lash Fattening Mascara

 photo Collage_zpsrwegkqga.jpgJeg er ikke kommet for godt fra start i dette år hvis man ser på antallet af blogindlæg for januar – tiden er bare fløjet afsted for mig. Senest har jeg været et smut i Schweiz som man nok har opdaget, hvis man følger mig på Instagram @rikkehundal eller Facebook – fantastisk skøn tur i en meget smukt land med mine veninder fra ingeniør-studiet. Når jeg rejser medbringer jeg gerne kosmetik som jeg holder meget af, men som er ved at spille på sidste vers og snart er tomt. På den måde kan jeg smide en masse ud når jeg skal hjem og fylde tasken med nye lækre sager. Denne mascara fra Clinique lod jeg netop blive efter at have tjent mig godt som en fantastisk all-round mascara, der giver masser af volumen.

Clinique Chubby Lash Fattening Mascara har jeg brugt meget flittigt de seneste par måneder og er rigtig træt af at den nu er brugt helt op – absolut et genkøb værdig! Det den kan for mig er at

  • Give masser af volumen, som er netop det der gør denne mascara speciel.
  • Adskille vipperne flot ved hjælp af en super god og fed applikator – lige efter mit hoved! Desuden er den let at komme helt ned til rødderne af vipperne med selvom applikatoren er stor.
  • Giver godt med længe, hvorfor jeg både bruger den til daglig og til fest.
  • Drysser ikke og smitter ikke af i løbet af dagen.

Alt i alt en super god mascara, som kan købes på Clinique.dk eller hos din nærmeste Clinique forhandler til bare 155 kroner for en rigtig high-end kvalitets mascara!!

Dette blogindlæg indeholder affiliate links.

// Rikke

10 kommentarer

  • Kathrine

    Hvis man køber to clinique produkter via lookfantastic.com får man en gratis clinique mascara med i købet 🙂 mener det er den magen til

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anita christensen

    Hej pauser har alle vist brug for . Så velkommen tilbage .

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anita christensen

    Hejsa har skrevet en kommentar til dit indlæg . men kan ikke se min kommentar ?? Hvorfor er det så svært at kommentere din blok ???

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej igen Anita!
      Det er fordi jeg godkender alle kommentarer før de kommer på bloggen – på den måde undgår jeg en helt masse irriterende spam. Derfor har jeg også lige slettet én af dine tre kommentarer! 🙂
      Mvh Rikke

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

    Må jeg spørge om, hvordan du bevarer bukket på dine vipper? Jeg har brugt både billige og dyrere mascaraer + vippebukkere (bruger pt en fra Shiseido) – alle giver et flot buk……som holder max en halv time, suk. Har læst, at man skal bruge vandfast mascara, så det eksperimenterer jeg med lige nu.
    Er der desuden en eye liner, du kan anbefale til tightlining? Har spurgt i Matas – de havde aldrig hørt om det, og troede vist ikke helt på mig, selvom jeg fortalte, at de kunne se det overalt på youtube 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Stine!
      Jeg bukker faktisk aldrig selv mine vipper – hader vippebukkere og synes også det kan være vanskeligt at bevare bukket. Det du kan gøre er f.eks. at bruge en vandfast mascara som du selv skriver. Og ellers så prøv at tænke på vippehårene som det hår du har på hovedet, hvis det er tyndt og fint så dur det ikke at bruge tunge våde produkter, det samme gælder vipperne – undgå en mascara der er alt for våd. Derudover kan du varme din vippebukker ganske kort med en føntørrer, mærk efter på hånden om den er blevet for varm inden du bruger den og lad vipperne køle af før du giver dem mascara – helt ligesom når du glatter eller krøller hår.
      Med hensyn til Matas og thightlining, så undrer det mig desværre ikke at de ikke ved hvad det er – jeg synes generelt ikke rigtig de har styr på makeup og den slags, der skal du i stedet i Sephora! Det er lidt en smagssag, hvad man er til, men jeg kan personligt godt lide at bruge en lidt mere blød kohl så man får mættet kanten med farve. Du kan f.eks. bruge Maybelline Khol Master Drama eller bareMinerals Round the Clock eyeliner.
      Håber det hjalp lidt Stine!
      Mvh Rikke

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Stine

      Tusind tak for svar:)
      Ja, det er lidt mærkeligt med Matas. Det var ellers en af de mere rutinerede, jeg talte med- hun fortalte, at hun lige havde været på kursus i alt, hvad der rører sig af nye tendenser….. men der var intet om tightlining. De havde faktisk besøg den dag af én fra Estée Lauder, så hun spurgte også hende uden held.
      Det gør det faktisk rigtig svært at købe makeup, når man bor langt fra storbyerne. Så jeg nøjes med nettet, som jo desværre giver en del fejlkøb pga fx forkert farve.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Stine!
      Ja, desværre er det ikke der deres ekspertise lige ligger – rigtig ærgerligt! Og jeg er helt enig i at det ikke gør det nemt at købe makeup, hvis man ikke selv har en del indsigt og erfaring i det! Eventuelt kan du prøve at bruge temptalias farve match system – måske kan du styre udenom for mange fejlkøb sådan! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kat Von D Tattoo Liner - en fantastisk flydende eyeliner