Dagens makeup - Lovesick

Den hvide flydende eyeliner!

dsc02294Hvid flydende eyeliner er lidt en sjov størrelse og absolut ikke enhver kvindes eje. I min samling har jeg tre forskellige hvide flydende eyeliners… Måske sidder nogle af jer nu og tænker på hvad i alverden man skal bruge sådan en til. Der er flere forskellige formål og det er egentlig kun fantasien der sætter grænser. Man kan eksempelvis bruge den i stedet for en traditionel sort flydende eyeliner eller sammen med den sorte som en hvid kant rundt om lineren. Specielt synes jeg den er flot alene på en mørkere hud, hvor der er stor kontrast mellem hudfarve og eyeliner – virkelig smukt og anderledes. Derudover kan man bruge den til diverse små effekter, streger, prikker, osv. som en del af øjenmakeup’en eller andre steder i ansigtet hvis man er ude efter et mere kreativt og knap så “wearable” look. Find selv på flere muligheder…

Rimmel Colour Precise Eyeliner, White
Denne hvide eyeliner kommer med en filt-tip applikator og giver en sart hvid farve. Hvis den skal kunne ses tydeligt er den ikke så god ovenpå en anden eyeliner eller øjenskygge. Applikatoren er god spids og fleksibel og dermed nem at bruge – også for begyndere.
Eyelineren kan bl.a. købes i Matas til 70 kroner eller på ASOS.com til 43 kroner lige nu.

Kat Von D Ink Liner, Neurda
Denne minder meget om den hvide liner fra Rimmel, den giver dog en smule mere intens hvid farve. Ligeledes er den bedst ovenpå “bar” hud. Filt-tippen er også god spids, men mere fast og dermed knap så fleksibel og knap så nem at lave den klassiske vinge med. I det hele taget en relativ hård filt-tip.
Eyelineren kan købes i Sephora til 170 kroner.

NYX White Liquid Liner
Denne er klart min favorit – og noget anderledes end de to andre. Forestil dig en gammeldags slettelak som lægger sig ovenpå huden og påføres med en blød pensel-applikator af små lange hår. Denne type liner kan være vanskeligere at bruge for en nybegynder, men giver til gengæld et intenst hvidt resultat og kan uden problemer bruges ovenpå en eksisterende eyeliner eller øjenskygge – selv mørke øjenskygger og liners.
Prisen er også lige i skabet – i Matas koster den 60 kroner og på FeelUnique.com finder du den til 53 kroner.

image

Dette blogindlæg indeholder affiliate links.

// Rikke

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Lovesick