De to smukkeste sommer blushes

Smukt volumenøst hår // HH Simonsen Limited Edition Boss Føntørrer + Maria Nila Volume Spray

collage2*Produkter tilsendt til test*

HH Simonsen Limited Edition Boss Føn Celadon
Har mon set denne smukke limited edition føntørrer fra HH Simonsen? Wauw, siger jeg bare! Den fås i denne farve Celadon og i en støvet rosa Wood Rose. Med i kassen følger der to matchende hårclips og Epic Quick Dry Wet Brush, som også kan ses på billedet ovenfor.
Du kan købe din HH Simonsen føntørrer hos frisøren til 799 kroner eller eksempelvis på NiceHair.dk til 649 kroner til og med august måned.

Føn facts
Føntørreren har 2000 watt, hvilket gør den til en god og kraftfuld føntørrer, et must for en god føntørrer! Derudover er den rigtig let og det var hér jeg var solgt – for selvom den er kraftfuld og virkelig flot, så er der intet værre end en tung føntørrer, som man kommer til at svede over at bruge. Derudover benyttes den seneste ion-teknologi, som jeg skal være ærlig at sige jeg faktisk ikke har sat mig ind i, men det skulle medvirke til et anti-statisk og glansfuldt hår. Personligt oplever jeg netop dét – et smukt, blankt og glat hår uden krus eller lignende.
Derudover er der naturligvis designet med en flotte farve som jeg er ret vild med – frisk og virkelig flot!

Gratis tilbehør
Som sagt medfølger der to matchende hårclips og en Wet Brush. Jeg ejer allerede nogle HH Simonsen hårclips i sort, men de er desværre ikke så gode i stort og tykt hår da de ikke har godt nok fat og kan glide ud. I stedet vil jeg anbefale hårclips af metal eller delvist af metal. For mig i mit tynde og korte hår fungerer de dog hel fint – og de er jo gratis med, så jeg skal ikke klage!
Jeg ejer også allerede et par Wet Brushes fra HH Simonsen som jeg er super glad for og som jeg anbefaler alle – specielt hvis man har et langt stort hår som let filtres efter et bad. Fordelen ved denne Epic Quick Dry Brush – som min mand også er ret begejstret for – er at der er huller i børsten så den kan bruges mens man tørrer sit hår og dermed kan style håret i den retning man ønsker. Luften fra føntørreren trænger dermed igennem og tørretiden forlænges ikke som med en almindelig Wet Brush.

Maria Nila Volume Spray
Når man så har tyndt og fint hår som jeg så kan håret ofte se lidt flat ud efter selv den bedste føntørring. Og skal jeg holde den kørende med hårvask kun hver anden dag er det vigtigt at jeg ikke putter alt for meget i håret – i særdeleshed undgå “tunge” produkter. Derfor er jeg blevet ret glad for denne volumen spray fra Maria Nila. Den giver god volumen og tynger ikke håret unødvendigt. Det absolut bedste resultat opnås ved at påføre inden føntørring. Den er relativ drøj i brug, men ønsker man ekstra meget volumen kan man bare give den lidt ekstra – får du for meget i føles håret lidt som efter brug af tørshampoo og saltvandsspray, så altså ikke det helt store problem. Jeg er vild med denne spray!
Du kan købes Maria Nila Volume Spray på bl.a. NiceHair.dk til 219 kroner, som er den vejledende udsalgspris – eller på BeautyCos.dk til 169 kroner.

*Dette blogindlæg indholder affiliate links*

// Rikke

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De to smukkeste sommer blushes