Dagens makeup - Passionate

Mine 6 Sleek I-Divine paletter

 photo Sleek_zps86b499a2.jpg

Det er efterhånden lidt tid siden jeg fik en forespørgsel på at se mine Sleek paletter inde på min Facebookside her – indlægget jeg tidligere har lavet gik tabt da jeg flyttede bloggen her til Bloggers Delight for snart et år siden og sidenhen har jeg fået mig endnu en.

Det specielle ved Sleeks I-Divine småberømte paletter er:

  • De er billige, cirka 10 pund på sleek.com eller 85 kroner på makeup-online.dk.
  • Du får hele 12 øjenskygger i hver palette, som er kompakt og let at rejse med.
  • Øjenskyggerne er oftest meget pigmenteret og særdeles gode til prisen.
  • Der kommer ofte nye limited edition paletter, derfor er det muligt nogle af mine ikke længere er i handlen, men der er sikkert nogle nye fede paletter…

De 6 I-Divine paletter som jeg selv ligger inde med er alle rimelig farverige, du kan dog sagtens få nogle med mere naturlige og neutrale farver. De fem paletter jeg ejer er:

Sunset – denne palette er måske en af de mest pigmenterede af mine paletter og mange af farverne er naturlige. Elsker denne til en smuk sommer aften makeup.

 photo Sunset_zps83a071fb.jpg

 photo Sunsetswatch_zps30a2e6c7.jpg

Acid – denne palette har en del forskellige finishes, både matte og shimmer. De lyse neon farver i midten er ikke super pigmenteret, men hvis man arbejder med dem kan det blive ret cool.

 photo Acid_zps71d1c874.jpg

 photo AcidSwatch_zps69e2f676.jpg

Ultra Matte V1 – denne palette indeholder kun lyse og matte øjenskygger, det betyder dog også at den nok er den rigest pigmenterede palette af dem alle. Men flotte farver, som man kan være kreativ med.

 photo UltaMattesV1_zps9903c3dd.jpg

 photo UltaMattesV1Swatch_zps29d36e30.jpg

Ultra Matte V2 – denne er måske min favorit, øjenskyggerne er mørke og alle er matte. Denne palette kan man lave både farverige looks med, men absolut også naturlige og neutrale.

 photo UltaMatteV2_zps0ec2b3b2.jpg

 photo UltaMatteV2Swatch_zpsa1111ea0.jpg

Curacao – denne palette indeholder også forskellige finishes, både matte og shimmer, samt et stort udsnit af forskellige farver!

 photo Curacao_zps78f980d7.jpg

 photo Curacaoswatch_zpse3c5fc8b.jpg

Respect – denne palette er min seneste tilføjelse til samlingen, den er meget naturlig med undtagelse af de fire rødlige øjenskygger yderst, som gør den super feminin. Ligesom sidste palette er der også her en fin blanding af matte og shimmer finishes. Også en jeg næsten altid har med på rejsen.

 photo Respect_zps177885b4.jpg

 photo Respectswatch_zps966599e5.jpg

Så alt i alt må jeg sige at mine to favoritter er Ultra Matte V2 og Respect, som begge kan bruges til både naturlige og farverige looks.

Ejer I nogle Sleek paletter og hvilke er jeres favoritter??

6 kommentarer

  • Respect er min favorit men ejer den ikke 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Den er også bare så fin! Men det er da vist en fejl du ikke ejer den så Caroline.. 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er de fine! Jeg ejer kun den klassiske Storm palette, men jeg er så glad for den – den er virkelig fantastisk til prisen 🙂
    Jeg kører faktisk pt. en giveaway på min blog, hvor man kan vinde den og andre makeup produkter, hvis du skulle være interesseret i at tilføje den til din samling 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mange tak Camilla… Storm – ja, den har jeg egentlig også gerne ville have fingrene i, men det er som om hver gang jeg køber en ny kommer jeg til at købe dem med rigtig mange farver ! – dårlig vane! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Nymand

    Hej Rikke!
    Super fed blog – Faktisk er det den eneste blog bortset fra en anden jeg læser 😀
    Hvordan får du penge til alt det makeup? (:

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tusind tak Maria! Det er da bare dejligt at læse… Hehe, først og fremmest prioriterer jeg makeup frem for så mange andre ting, køber f.eks. ikke så ofte tøj og sko! Derudover modtager jeg også en del makeup og hudpleje fra forskellige mærker som en del af deres promotion via sociale medier! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Passionate