Dagens makeup - Dag smokey eyes

Make Up Store Glitter Eyeliner – Nu på Nelly.com

 photo DSC02109_zpsd5c6bbbc.jpg

Det var en glædelig opdagelse for nogle uger siden da jeg fandt ud af at Nelly.com nu forhandler det svenske Make Up Store. Så nu kan vi jyder, og fynbo’erne, få fat i det lækre mærke uden at skulle ud på en længere rejse. Så der var altså én ting jeg bare måtte have fat i – deres flydende Glitter Eyelinere.

Jeg vil ikke sige, at jeg synes det var en fornøjelse at handle på Nelly.com, det har været noget værre rod – men det er nu en gang stadig den letteste måde for mig.

Videre til det, som det egentlig skal handle om – Make Up Store’s Glitter Eyeliners. Jeg har købt følgende:

  • Gold Digger – changerende guld glimmer
  • Dark Sapphire – mørk grå/blå glimmer
  • Choco Lux – dyb kobber brun glimmer

 photo DSC02116_zpsb4cd265f.jpg

Specielt har jeg forelsket mig i guld eyelineren fordi glimmerstykkerne changerer i lyset og dermed passer til mange forskellige farver. Ud over disse tre farver findes der også 6 andre nuancer af glitter linere fra Make Up Store og de ligger til 139 kr på Nelly.com.

Alle tre eyelinere skal lige have nogle lag før at glimmeret er jævnt fordelt og kan udgøre en hel eyeliner. Eyelinerne tørrer helt ind når de har siddet lidt, på den måde bliver de siddende hvor de skal og man ungår glimmer i hele femøren!

Jeg synes de er super fine og de kan hel sikkert også sagtens bruges uden de nødvendigvis skal udforme en eyeliner, men f.eks. guld glimmer i inderste øjenkrog.

Hvad synes I om dem – har I prøvet dem??

 photo DSC02089_zps80cdc269.jpgDette indlæg indeholder et affiliate link, som giver mig kommission ved eventuelle køb – på den måde kan du støttet mig og mit arbejde på bloggen!

// Rikke

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Dag smokey eyes