Dagens makeup - Aurora glow heat

Urban Decay Hudpleje – kan de også dét?

dsc05357*Produkter tilsendt tiltest*

Det er vist ingen hemmelighed at jeg er meget stor fan a Urban Decay makeup! …for efterhånden et lille års tid siden modtog jeg en pakke med Urban Decay Hudpleje produkter. Ærlig talt havde jeg ikke de store forventninger og der gik meget lang tid før jeg tog hul på produkterne. Det går bare sjældent godt i starten når makeup brands går i krig med hudpleje og omvendt er min erfaring.

På en eller anden måde har Urban Decay formået at lave hudpleje med makeup’en som omdrejningspunkt – og det kan en makeup-gal som jeg jo godt lide! Desuden er jeg endt med at være ret begejstret for det meste af deres hudplejeprodukter.

Hudpleje serien består af tre makeupfjerner produkter – såkaldte “Meltdown Makeup” produkter. Derudover er der to “Makeup Prep” produkter, som bruges før makeup’en og så den gode gamle All Nighter Setting Spray i nyt design, som er min absolut yndlings setting spray.

Urban Decay Rehab Makeup Prep Hot Springs Hydrating Gel – vejl. 185 kroner
Dette er en virkelig lækker fugtgel – mange morgener bruger jeg den som en let dagcreme lige før jeg påføre min makeup. Den er ultra let, tørrer lynhurtigt ind og så føles den bare så lækker og afkølende på huden – og helt uden at klistre. Den nærmest smelter på huden! Jeg er VILD med den!

Urban Decay Quick Fix Hydra-Charged Complexion Prep Priming Spray – vejl. 255 kroner
Denne primer på spray har jeg ikke fået brugt så forfærdnetlig meget – det er som om den er en smule overflødig for mig og derfor kan det da også være lidt vanskeligt at retfærdiggøre man skal bruge penge på den, specielt med den pris. Dog vil jeg sige det kan være lækkert at bruge den før eksempelvis en tør foundation, det kunne meget vel være min favorit Urban Decay Naked Skin Ultra Definition Powder Foundation.

Urban Decay All Nighter Makeup Setting Spray – Long Lasting – vejl. 225 kroner
Dette er min absolut yndlings setting spray af den ene årsag at den virker og jeg oplever en synlig og mærkbar forskel. I kan læse min anmeldelse af den HER – det er præcist den samme setting spray bare gammelt design eftersom den designet blev relanceret i forbindelse med hudplejeserien her. Den er også god til at få et lidt for tørt resultat til at “falde til” og se naturligt ud i løbet af et øjeblik, hvis man eksempelvis har brugt mange tørre produkter på en tør hud.

dsc05361Urban Decay Meltdown Makeup Remover Cleansing Oil Stick  – vejl. 185 kroner
Der gik lang tid før jeg prøvede denne for jeg synes ærlig talt det var lidt ulækkert at skulle smørre en “stick” i ansigtet, hvor man i forvejen havde en masse makeup siddende – for ikke at tale om uhygiejnisk! Da jeg endelig fik overvundet mig selv må jeg dog sige at resultatet af makeupfjerneren er ret så effektiv og skånsom. Man starter med at give ansigtet en omgang med produktet rundt i ansigtet, hvorefter man masserer produktet grundigt ind i ansigtet for at løsne al makeup’en. Herefter kan det fjernes med rindende vand og efterlader huden uden at være fedtet, men dog stadig let fugtet og dejlig ren. En ret lækker fornemmelse!

Urban Decay Meltdown Makeup Dissolving Spray – vejl. 175 kroner
Modsat Cleansing Oil Stick så er man helt fri for at berøre huden direkte med denne spray, hvilket jeg rigtig godt kan lide. Nogle få sprøjt på ansigtet med denne og det ser faktisk ud til at makeuppen er ved at smelte og løbe af – ret imponerende. Til gengæld synes jeg dog denne er lidt vanskeligere at fjerne da man ikke blot kan bruge rindende vand – den nærmest skyer vand. I stedet er den ret effektiv når man fjerner makeuppen med vatrondeller eller servietter. Så i bund og grund er selve produktet super effektivt og skånsomt. Helt sikkert et anderledes og unikt produkt som skal prøves!

Urban Decay Meltdown Makeup Lip Oil Stick – vejl. 125 kroner
Denne lip oil stick brugte jeg i starten som læbepomade – haha… Sådan kan det gå når man ikke får læst ordentlig på emballagen. Nå, men den virker ret lækker som en læbepomade, men det er jo egentlig også et makeupfjerner produkt. I dag hvor matte flydende læbestifter som holder utrolig godt og er umulige at fjerne med vand er dette produkt altså ret unikt og genialt. Man påfører ganske enkelt produktet ovenpå de farvede læber, gnider læberne lidt mod hinanden så produktet rigtig får opløst læbestiften og så kan det ellers fjernes med vatpinde, rondeller eller servietter. Jeg har ofte brugt den hvis jeg har påført en læbefarve jeg alligevel ikke er tilfreds med og fjernet den med vatpind så jeg ikke ødelægger resten af min makeup og foundation.

dsc05364Alt i alt må jeg bare sige at Urban Decay igen igen imponerer mig… Selv med hudpleje produkter! Selvfølgelig ikke hudpleje i traditionel forstand, men unikke produkter, som er målrettet “makeup prepping” eller “makeup fjerning”. Jeg er ret vild med alle produkterne på hver deres måde. Helt særligt vil jeg dog fremhæve Rehab Makeup Prep Hot Springs Hydrating GelAll Nighter Makeup Setting Spray og Meltdown Makeup Lip Oil Stick – disse tre får min varmeste anbefaling med på vej! Dermed ikke sagt at jeg ikke også gerne anbefaler de resterende produkter, men det er altså disse tre jeg personligt er allermest glad for!

Som altid kan Urban Decay købes i Magasin eller som jeg altid gør på FeelUnique.com.

// Rikke

2 kommentarer

  • helle

    Hej – blev inspireret af dine indlæg om urban decay da jeg skulle have en primer til øjnene. Sprang afsted og fik købt en af slagsen i den meget neutrale farve Eden – men måske kan jeg ikke finde ud af at bruge den rigtigt. Den sidder i en klump i globelinjen efter en times tid. Jeg dupper et tyndt lag på med fingerspidserne, og selv kan da se, at hvis jeg gerne ville have en øjenskygge over, så ville det da gå helt galt når primeren uden øjenskygge bliver til en mærkelig klump i globelinjen. Har du en ide om, hvad der går galt?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Helle
      Øv at det ikke virker for dig… Jeg tror dog godt jeg kan hjælpe dig med at løse problemet! Du skal bruge ganske ganske lidt på dine øjenlåg og det skal smørres ud så du hverken kan mærke eller se primeren er tilstede. Herefter kan du lægge din øjenskygge og så skulle den meget gerne blive siddende uden at sætte sig i klumper eller falme noget særligt i løbet af en lang dag! 🙂 Du skal cirka bruge en mængde på størrelse med en lille perle – jeg presser den mængde ud på min ringefinger og deler så mængden med min anden ringefinger – så altså meget meget lidt til hvert øje! 🙂
      Håber det lykkes for dig! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Aurora glow heat