Benefit Sugar Licious

Pensel guide serie – episode 1: NEED to have

Photobucket

Bag enhver flot makeup kræves der nogle gode børster og pensler – så her får I lige en lille pensel guide serie, med denne som det første post i serien; NEED to have, og senere dem som er; NICE to have! Håber den kan bruges…

Synes det er lækkert at holde sig til et mærke af pensler, som alle mine læsere forholdsvis let kan komme i nærheden af. Ofte køber mange pensler på nettet, men det er jo ikke til at ta’ og føle på det du køber inden og ventetiden kan være lang… 🙂 Derfor har jeg samlet de pensler fra CoolCos – et nyt dansk makeup mærke – som jeg mener er de mest essentielle. CoolCos er nu er ved at åbne deres webshop og allerede har åbnet butikker i 8 danske byer, så de er lette at komme i nærheden af både fysisk og økonomisk! 🙂

Vær opmærksom på at denne guide er mine personlige favoritter og essentials af pensler – det kan være meget forskelligt, hvilke man finder ud af man bedst kan lide, men her er lidt hjælp til en start. Som I nok også kan se på penslernes navn så er jeg allerede her lidt uenig i hvor og hvordan de skal bruges – men man må jo prøve sig frem og se.

Fra højre:

Foundation Brush – 160,-

Denne pensel kan bruges til både våde og tørre produkter. Jeg bruger den til pudder, selvom det er en foundation børste. Kan godt lide at man med den flade, middel faste hår, kan påføre pudder så den bliver på og stadig uden at se pudret ud, brug gerne en cirkulær bevægelse. Derudover tænker jeg den er helt genial til de af jer, som bruger mineral foundation – brug den i cirkulære bevægelser for at buffe den godt ind i huden.

Angular Blush Brush – 150,-

Penslens skrå vinkel gør den perfekt til at påføre blush på dine kindben. Derudover bruger jeg den også til solspindskudder og konturering af ansigtet.

Blending Brush – 98,-

Denne kan jeg ikke helt finde ud af, hvad hensigten egentlig er med, men har selv fundet den ret multifunktionel. Primært bruger jeg den til flydende foundation – dens form er perfekt i alle kroge af ansigtet, de spændstige og tætte hår gør sig desuden geniale til brugen af flydende produkter. Når jeg bruger den påfører jeg min foundation – eller går den allerede påførte foundation efter – med cirkulære bevægelser. Derudover kan jeg også godt lide at bruge den til at tone concealeren ud under øjet.

Eyeshadow Brush – 69,-

Nu går vi videre til øjenmakeup’en – denne pensel kan nemlig bruges til at påføre øjenskyggen på hele øjenlåget. Brug gerne nogle forholdsvis hårde duppende bevægelser for at mætte farven på øjenlåget. Penselen er dog forholdsvis blød.

Liner brush – 39,-

Det er muligt denne pensle er ment som en liner pensel – men jeg bruger den som blender pensel til at tone øjenskyggens kant så den bliver flot at se på. Brug denne pensle rundt i kanten af øjenskyggen du fik lagt med eyeshadow brush’en.

Eyeshader Brush – 29,-

Denne pensel er super genial til at lægge en mørk øjenskygge helt inde ved vippekanten både over og under øjet. Desuden kan man bruge den til at tone i sin kohl blyant langs øjet ved at trække hhv. op og ned med korte stryg.

Mascara Brush – 29,-

Denne spiralbørste har jeg bukket let ved hovedet, for at få et lidt bedre vinkel når jeg arbejder med den – det er meget let og ødelægger ikke børsten. Hovedsageligt bruger jeg denne til at redde mine bryn igennem, både før og efter jeg farver dem ind. Derudover kan den også bruges til formålet som den formodentlig er tiltænkt, at redde eventuelle klumpede vipper ud efter mascaraen er påført.

Så – det var mine favoritter – de kan ændre sig med tiden… Har I prøvet nogle af penslerne endnu!? 🙂

2 kommentarer

  • Ej, hvor fedt, at du også har lavet et indlæg om disse børster. Så sent som i går sad jeg og kiggede lidt rundt på CoolCos’ hjemmeside, og overvejede hvordan kvaliteten var, men kunne af gode grunde ikke finde noget om dem på makeupalley.com 🙂 Så fedt at få et review og anbefaling her.

    Du gør et super godt arbejde, Rikke!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Godt det kan bruges… Husk dog at det ikke er top kvalitet, men i forhold til prisen er de fine! 🙂
      Men du kan jo altid smutte ned i din lokale CoolCos og mærke dem selv… Vi er jo alle meget forskellige i forhold til, hvilke pensler man kan lide at bruge! 🙂
      Og tak for de søde ord!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Benefit Sugar Licious