Freestyle photoshoot

Pensel guide serie – episode 2: NICE to have

Photobucket

Som lovet får I her anden del af min pensel guide serie, denne gang pensler der er rare at have. Hvis du ikke så hvilke jeg mener er de nødvendige så se første del her.

Som jeg skrev sidst så er det naturligvis meget individuelt, hvilke pensler man kan lide at arbejde med og til hvilke formål. Guiden her er alene på CoolCos pensler, da de har et stort udvalg i butikkerne til en rimelig pris, modsat de fleste andre.

Så lad os komme i gang med de fem pensler jeg synes er nice to have, de gennemgås fra venstre til højre, se billedet ovenfor…

Fan Brush – 200,-
Denne pensel er helt afgjort kun nice to have, absolut ikke nødvendig, men rar at have til nogle få forskellige ting. Og måske er denne pensel endda det dyreste du overhovedet kan købe hos CoolCos, hvilket er ret vildt. Fan børsten her har rigtig mange hår og er blød, tæt og tilpas stiv efter min personlige mening. Det jeg bruger denne børste til er følgende; at børste nedfalden øjenskygge og lignende væk, at påføre en let highlight eller lignende på oversiden af kindbenene og sidst, men absolut ikke mindst, til at “polere” foundationen så den ligger pænt på huden og ser naturlig ud. Måde jeg polerer på er ved at gøre børsten i nedadgående strøg over hele ansigtet, på den måde fjerner man eventuelle striber og ujævnheder.

Blending Brush – 75,-
Denne børste bruger jeg til blush, solskindspudder, highlight og lignende. Den har en rigtig god størrelse til at passe ind på kinderne og så er den desuden perfekt til at påføre og lægge lidt ekstra pudder på under øjnene, evt. også til at fjerne nedfalden øjenskygge og andet. Hårene kunne jeg dog godt ønske var lidt mere tætte, hvilket nok også ville øge stivheden en anelse.

Eyeshadow Brush – 49,-
Denne pensel vil jeg i første omgang ikke bruge til øjenskygge, da jeg synes den er lidt for stor til dette. Har dog opdaget at den faktisk er helt god til øjenskygge på større øjenlåg da den kan holde en god mængde øjenskygge og stivheden gør at den er let at påføre øjenlåget. Nå, men til det jeg langt hellere vil bruge penslen til er foundation og concealer. Det er nemlig en mini udgave af den traditionelle foundation pensel. Den har nogle rigtig gode hår og er perfekt til at komme ind til øjenkrogen og omkring næsen!

Pencil Brush – 75,-
Hvis det skal gå stærkt er denne pensel god til at være en blending pensel, men vær præcis for den er rimelig stor. Den runde form gør det let at komme ind i globelinjen og påføre og tone samtidig, så man får et flot finish. Hårene er tætte og rimelig stive, som de skal.

Applicator – 29,-
Denne tingest er en form for en lille hård rundt svamp. Det er først for nylig jeg fandt et godt formål til denne slags pensler. Jeg bruger denne såkaldte applikator til det stik modsatte, nemlig til at fjerne og tone i mine øjenskygger. Hvis man har fået lidt for meget på er den nemlig rigtig god til at fjerne og gøre det tilpas tonet og pænt stadig. Applikatoren virker dog meget skrøbelig, men hva’ den koster kun 29 kroner… 🙂

Lip Brush – 75,-
Hvis man vil lægge læbestifte og gloss så det bliver hel perfekt, så skal man bruge en læbe pensel – det er bare lettere at være præcis med sådan en. Det er perfekt med en lidt spids ende og forholdsvis lang hår så det ikke tager en krig at påføre. Det jeg er meget begejstret for ved denne pensel er at nederste del af skaftet kan tages af og sættes over penslen som et låg – det er bare vildt smart, for læbe pensler bliver bare beskidte og fedtede med det samme og så sætter det sig jo over alt – men ikke mere! 🙂

Så – det var mine favoritter – de kan ændre sig med tiden… Har I prøvet nogle af penslerne endnu!?

Og så har jeg faktisk lige være i CoolCos igen i dag – I kan godt glæde jer til at se hvad jeg har fået med hjem… 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Freestyle photoshoot