20'er inspireret avantgarde med sten og glitter

Make Up For Ever Aqua Seal

Photobucket
Jeg opdagede for nyligt dette produkt på makeup skolen, ja vi var flere der var kede af vi ikke havde opdaget det før. Det er nemlig lige det produkt du har ledt efter, den kan bruges til mange nyttige ting og så er den helt perfekt til julen og nytårets glimmer og glitter.

Aqua Seal fra Make Up For Ever er et helt klart og tyndlydende produkt, som tørrer ind og ikke ødelægger din makeup som du netop har lagt. Den kan bl.a. hæfte glimmer, så det bliver sidende hele dagen og natten med, samt lave din eyeliner vandfast, perfect til cake eyelinere.

Nedenfor kan man på billederne se hvor tynd konsistensen faktisk er – jeg lod én dråbe falde ned på min hånd og så har den selv fordelt sig, så det er altså kun ganske lidt man behøver. Ved siden af kan I se hvordan jeg har duppet en masse sort glimmer ovenpå og der går kun ganske kort tid før produktet er helt tørt, så ikke noget med at bruge oseaner af tid – det betyder dog også at den ikke rigtig når at ødelægge makeup’en som allerede er lagt.

Photobucket

Det er lidt af et vidunder produkt her til jul, for alt hvad der starter med “Aqua” på Make Up For Evers produkter er faktisk vandfast, og der er helt seriøst vandfast. Det betyder at de holder ganske glimrende, både imod vand naturligvis, men også mod sved og lignende.

På nedenstående billede kan I se lidt med holdbarheden. Der hvor der er en bar plet har jeg faktisk gnubbet lidt med min finger, og da det jo er glimmer stykker er det altså til at gnubbe væk, det kan vist ikke undgås. Men se nu under rindende vand – det bliver virkelig bare siddende og det lader næsten ikke til noget af glimmeret forsvinder, måske lige med undtagelse af den smule der sad mere eller mindre løst øverst.

Kort sagt – det holder og det ER vandfast! 🙂

Photobucket

Så smut ned i Sephora, som forhandler produktet og undgå du kommer til at ligne en glimmerbøtte i hele ansigtet! Er lige i tvivl om prisen, tror nok den ligger til omkring de 150,- og så holder den længe selvom flasken ser ganske lille ud!

Held og lykke med jule og nytårsmakeup’en!! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20'er inspireret avantgarde med sten og glitter