GOODIEBOX maj 2014 - sommerklare fusser og stænger...

Mine beauty ønsker for maj

 photo Collage_zps32ad4c0d.jpg

Sådan ser mine ønsker ud for mig – lidt forskelligt fra Too Faced, Anastasia, Real Techniques, Benefit og Bliss! Nogle ting har stået på listen i længere tid, mens andre er nytilkomne. Har I mon prøvet nogle af produkterne allerede?

1) Too Faced A La Mode Eyes Sexy St Tropez Eye Shadow Collection
Jeg elsker Too Faced små fine paletter med 9 øjneksygger – øjenskyggerne plejer at være af god kvalitet og så er de bare super gode til at sætte farverne sammen så man både kan lave en øjenmakeup med lidt farve og et mere naturligt. Desuden kan Too Faced også bare finde ud af at designe flot feminin emballage. Paletten her synes jeg er drønflot – de minder mig mest af alt om sen sommeraftner sydpå, med de brændte flotte nuancer.
Lige nu kan den købes på tilbud hos BeautyBay.com til blot 275 kroner, en ganske rimelig pris for 9 øjenskygger en en flot designet palette.

2) Anastasia Dip Brow Pomade
Jeg har endnu aldrig prøvet nogle af Anastasia’s produkter, men nu er de altså blevet let tilgængelige via BeautyBay.com. Anastasia er specielt kendte for deres øjenbryns produkter, så jeg tænker at det klart må være et forsøg værd. Desuden synes jeg at en Brow Pomade lyder spænende og anderledes – det må jeg altså prøve! Mon nogen af jer har prøvet nogle Anastasia produkter, så er jeg meget interesseret i at høre jeres mening?
Pomaden kan købes i fire forskellige nuancer og koster 145 kroner på BeautyBay.com.

3) Real Techniques Blush Brush
Nogle af jer ved jo nok godt hvor glad jeg er blevet for mine forholdsvis nye Real Techniques pensler – både Core Collection Kittet og Starter Kittet! Så jeg har fået smag på at prøve flere af deres pensler, ja måske endda dem allesammen, med tiden. Derfor har jeg nu mine øjne på denne store rundte spidse og noget anderledes blush børste. Tror virkelig den er god til bl.a. at lægge kontur. Jeg ved flere af jeg ejer Real Techniques børsterne, de er jo også absolut rimelige i pris – nogen der har prøvet denne?
Børsten kan købes på LookFantastic.com til cirka 90 kroner.

4) Benefit Big Easy Multi-Balancing Complexion Perfector SPF 35 
Benefit laver bare mange spænende, anderledes og skøre produkter – oftest af virkelig god kvalitet, som bare fungerer. Derfor har jeg nu også mit øje på denne BB Cream – Big Easy. Jeg har læst meget godt om den og mit håb er at den ligner lidt Clinique’s BB Cream i konsistens, den er jeg nemlig super glad for, men nu er den bare næsten tom! Læg desuden lige mærke til at den indeholder SPF 35 – kan næsten ikke forstå, hvordan den kan indeholde så meget. Ikke desto mindre gør det den jo helt perfekt til sommeren.
BB creamen kan købes på LookFantastic.com til cirka 230 kroner, cirka samme prisleje som Cliniques, som indeholder SPF 25. Desuden skulle Creamen gerne komme til salg i Sephora herhjemme.

5) Bliss Fatgirlslim
Denne slimming cream er måske mit største ønske, men den er også bare desværre lidt dyr af en creme at være. Jeg har læst og hørt meget godt om den rundt omkring og skulle efter sigende blive brugt at flere celebrities. Det er en creme som skal masseres ind i huden og skulle give en slimming effekt og vist også afhjælpe appelsinhud/cellulite, som jeg meget gerne vil mindske. Måske har nogen af jer prøvet den og ved om den overhovedet har nogen effekt? Pga. prisen og fordi at jeg ikke sådan rigtig tror på det har jeg netop ikke prøvet den endnu – men præcis min hunger efter at komme min appelsinhud til livs gør at jeg dog stadig er villig til at prøve.
Cremen kan købes på LookFantastic.com til cirka 275 kroner for 170 g – desuden kan den købes i Magasin til 370 kroner

Dette indlæg indeholder affiliate links som giver mig kommission ved eventuelle salg, på den måde kan du støttet mit arbejde her på bloggen.

// Rikke

8 kommentarer

  • Jeg elsker også Real Techniques børsterne og har også de to sæt du har. Udover det har jeg Expert Face Brush og Blush børsten. De er begge meget anbefalelsesværdige og jeg bruger dem hverdag! Blush børsten er ret stor, så jeg vil ikke sige, den er god til contour, da den ikke er så “præcis”. Men jeg bruger den da til bronzer – den er bare bedre til at skabe et mere sunkissed look, end den er til at skabe decideret kontur. Til blush synes jeg, den er rigtig god størrelsesmæssigt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Cool – tal for kommentaren Camilla! Jeg må hellere prøve Blush Brush alligevel, måske er Contour Brush stadig bedst til formålet med kontur – normalt laver jeg kun en meget blød kontur, derfor tænkte jeg at blush børsten måske var noget – især fordi jeg gerne vil have det der sunkissed look, som du selv skriver… Men uanset – ja, så må jeg hellere prøve den! 🙂 Tak for tippet Camilla…

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dorte

    Real techniques børster er super! Jeg har blush børsten, og den er super! Har lige bestilt sams pic pakken 🙂 glæder mig!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Fedt!! Der skulle også være en hel ny pensel i sættet – er det ikke korrekt! Håber du bliver glad for det, lad endelig høre fra dig hvad du synes… 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anja

    Hej
    Jeg er også blevet “suget” ind i al den gode omtale af Anastasia Dip Brow Pomade. Jeg har dog fundet den på Cultbeauty.co.uk, hvor den også er lidt billigere, 15 £ står den til. Så den er jeg meget spændt på at modtage med posten. Jeg har til mine øjenbryn brugt Bobbi Browns gel Eyeliner i farven Sepia Ink og det har faktisk fungeret fint. Umiddelbart synes jeg at, når man ser billeder og videoer med Anastasia dip brow, så kan konsistensen godt ligne den lidt, så jeg er meget spændt på at prøve den, da jeg håber at den kan holde lidt bedre på min kombinerede let fedtede hud.:-)
    Hilsen Anja

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Anja!
      Ja – man bliver jo nærmest suget! 🙂 Hehe… Mange tak for tippet – det er jo noget billigere!! Smid da endelig en kommentar når du har prøvet den, jeg er nysgerrig!! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • line

    Jeg købte Benefits Big Easy i Sephora Kbh for en måned siden og jeg elsker den.
    Den er dejlig let at fodele og holder rigtig godt. Og så er indpakningen jo “tøset” på den helt rigtige måde.
    Kan da kun anbefale den og som sagt, så var den i butikkerne for en måned siden, så mon ikke den fås endnu?
    – Nå ja, og så elsker jeg din blog. Tak for den 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Suuuper… Fedt at den allerede er der og skønt at læse du er glad for den! Jamen, så er der jo ingen tid at spilde – næste københavner-tur går til Sephora (eller ja – det gør den hver gang jeg er i KBH, hehe)!! 🙂
      Og skønt at du har lyst til at smide en kommentar – det gør det kun endnu skønnere at blogge! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX maj 2014 - sommerklare fusser og stænger...