Budgetvenlig: den perfekte nude læbestift

Forårs ønsker

 photo oslashnsker_zpsaxpt3cch.jpgDer er fem spændende produkter som jeg går og har mit øje på her i april – de fleste af dem er nyheder og perfekt her til foråret og sommer! Der er lidt forskelligt til at skabe en flot glød til ansigtet, blush, solskinspudder og highlighter. Og så er der en hel palette med perfekte bryn-farver og ikke mindst nogle spændende øjenskygge blyanter fra det nye mærke Nudestix som er et ret sjovt koncept.

1) Max Factor Creme Puff Blush – 99 kroner
Disse budgetvenlige bagte blushes fra Max Factor har jeg længe gået og ventet på – faktisk lige siden november hvor jeg fik dem præsenteret af makeup artist Mina Ingerslev ved Max Factors 100 års jubilæum. Det er nogle top pigmenterede pudder blushes og konsistensen er næsten cremet. De kommer i fire flotte farver og er alle let skinnende. De fire blushes er allerede at finde på Matas’ webshop, men de har desværre endnu ikke fået dem i min lokale Matas som jeg jævnligt tjekker – ingen tvivl om at jeg bare må eje alle fire!

2) Anastasia Beverly Hills Brow Pro Palette – 995 kroner
Anastasia er nok mest kendt for deres lækre øjenbrynsprodukter – og måske har I også læst min anmeldelse af deres Brow Powder Duo som jeg er virkelig vild med! De fås nemlig i mange forskellige og virkelig gode bryn farver, de er lette at arbejde med og så er holdbarheden bare helt i top! Alle deres Brow Powder Duo’er er samlet i én palette, nemlig denne Brow Pro Palette som må være enhver makeup artists drøm – det er den for mig i hvert fald. I paletten har man simpelthen alle de bryn farver man nogensinde kommer til at bruge uden undtagelser. Lige nu er den sat ned til 796 kroner på Cocopanda.dk.

3) The Body Shop Honey Bronze Highlighting Dome – 100 kroner
Jeg besøgte min lokale The Body Shop i går – her faldt jeg lidt i svimer over en ny highlighter fra deres Honey Bronze linje. Jeg ejer allerede deres Honey Bronze Bronzing Powder som jeg er rigtig glad for, men denne Highlighting Dome er altså helt fantastisk! Konsistensen minder mig mest af alt om en af mine yndlings highlightere som er temmelig pebret, Nars The Multiple, som er en creme-to-powder produkt, hvilket gør den utrolig nem og lækker i brug – og så er denne fra The Body Shop jo et dejligt budgetvenligt alternativ. Den fås desuden i tre flotte glødende farver.

4) Nudestix Magnetic Eye Colour – 253 kroner 
Nudestix er et relativt nyt brand for mig og jeg har endnu ikke prøvet nogen af deres produkter. Alle produkterne fra mærket er på blyant-form og farverne er alle holdt i nude nuancer, heraf navnet Nudestix. Specielt har jeg fået øje på deres nude øjenskygge blyanter, som jeg synes ser rigtig interessante ud. Normalt er jeg ikke vild med øjenskygger som ikke er på pudder-form, men jeg har alligevel fået lyst til at prøve disse som skulle være gode selv på fedtede øjenlåg og så er jeg desuden ret vild med de nude farver. Det gode ved øjenskygge blyanter generelt er at de er super hurtige og nemme at bruge.

5) Guerlain Terracotta Joli Teint Healthy Glow Powder Duo – 370 kroner
Nogen gange så er det altså bare en flot indpakning og udseende på et produkt som jeg falder for – og det er det også i dette tilfælde! Guerlain er som sådan ikke et mærke jeg har de store personlige erfaringer med, men generelt laver de bare nogle virkelig flotte produkter til huden. Denne solskinspudder er absolut ingen undtagelse og ud fra de produkter jeg har afprøvet (desværre kun i butikken indtil videre) håber jeg på at denne også er af god kvalitet og pigmentering. I hvert fald er jeg villig til at prøve! Lige nu kan du få 20 % rabat på alt makeup på Escentual.com med koden MAKEUP20 til og med mandag d. 27. april.

Dette blogindlæg indeholder affiliate links.

// Rikke

2 kommentarer

  • Hej Rikke.
    Hvad er forskellen på Hoey Bronze Bronzing Powder som du har og Honey Bronze Highlighting Dome?

    Mvh Viola

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Viola! Bronzing Powder er en mat pudder bronzer og Highlighting Dome er en skinnende creme-to-powder luminizer/highlighter! Det de har til fælles er blot at de hører under Honey Bronze linjen som giver masser af liv til ansigtet!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Budgetvenlig: den perfekte nude læbestift