Hvilke farver passer til din øjenfarve

Smashbox Brow Tech Matte Pencil

 photo DSC04089_zpstfzrw85n.jpgNormalvis bruger jeg pudder produkter til at fylde bryn ind, men når jeg afviger og bruger f.eks. en pen i stedet så har det indtil nu kun været MAC Eye Brow jeg har brugt. Af de præcis samme grunde som jeg elsker MAC Eye Brow er jeg blevet vild med Smashbox Brow Tech Matte Pencil – dog gør Smashbox én ting bedre, nemlig spiralbørsten i enden.

Smashbox Brow Tech Matte Pencil er en øjenbryns pen, som man skruer op i takt med at man bruger den. Pennen er helt tynd og let at lave skarpe og naturlige hårstrøg og kanter med. Konsistensen er let cremet og giver en, efter min mening, perfekt farve-mængde så man kan lave et naturligt bryn.

I den modsatte ende af pennen har Smashbox Brow Tech Matte Pencil en spiralbørste, som minder meget om en almindelig mascara applikator, men dog alligevel så meget bedre. Udformningen på spiralbørsten er absolut den bedste jeg endnu har oplevet til at redde bryn igennem med, hvorfor kan jeg ikke helt forklare. Først og fremmest er den god til at sætte brynene korrekt og dernæst er den god til at tone eventuelle synlige streger på huden helt ud. Når en gang jeg har brugt hele pennen kunne jeg sagtens finde på at gemme den bare på grund af spiral-enden.

 photo foslashr efter_zpsevwwrjot.jpgSmashbox’ Brow Teck kollektion indeholder fire nuancer af Matte Pencil og fire nuancer af Gloss Pencil – sidstnævnte har jeg ikke prøvet, men tænker at den vil være mere passende til festlige lejligheder, hvor Matte Pencil er ideel til hverdagsbrug. Farven jeg har fået tilsendt er Brunette og er den anden mørkeste af de fire – derudover er der en helt lys Blond, en lys gråbrun Taupe og en mørk Dark Brown.

Når jeg fylder mine bryn ind generelt og med Smashbox Brow Tech Matte Pencil så redder jeg dem først igennem med en spiralbørste for at sætte dem så de har den korrekte facon – i dette tilfælde den i enden på Brow Tech Matte Pencil. Herefter fylder jeg mine bryn ind, sørger for at kanten ned mod øjet er skarpest og at der er en naturlig overgang fra starten af brynet og ind mod midten. Til sidst bruger jeg igen spiralbørsten til at redde brynene igennem så farven tones ud og hårene sættes pænt.

Jeg er rigtig glad for produktet – absolut en vinder, hvis man kan lide øjenbrynsblyanter og penne. Smashbox Brow Tech Matte Pencil kan købes hos Smashbox til 160 kroner for 0,2 g.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvilke farver passer til din øjenfarve