2015 i makeup'er

H&M The Beauty Department Makeup

 photo DSC04676_zps9fpiqo9a.jpg

Hvis du ind imellem besøger H&M så ved du sikkert også at de for et halvt års tid siden relancerede hele deres makeup og skønheds sortiment og designet på emballage, samt selve produkterne synes jeg bare er super flot! Jeg købte i efteråret en lille pose med lidt blandede produkter for at teste hvad jeg synes om deres nye sortiment – og jeg vil da godt afsløre at jeg er overvejende positiv! For at blive lidt mere specifik vil jeg lige gå lidt mere i detaljen med de enkelte produkter som jeg fik købt.

 photo Collage_zpsxnwd6al6.jpg

Falske øjenvipper – 40 kroner 
De falske øjenvipper har en meget blank overflade og hårene er ultra tynde i spidserne – synes de er super flotte i pakken. Når man mærker på dem føles de lidt mere kunstige og plastik-agtige. Der følger ingen vippe-lim med, det kan købes seperat for 30 kroner. Hvis man ønsker et naturligt resultat vil jeg anbefale pakken med buketvipper – der er tre rækker med forskellige længder, super fedt og gode længder!

Blush – 70 kroner
Selve emballagen føles meget billig og plastik agtig – et lille spejl inde i låget kunne have gjort en stor forskel, men er selvfølgelig ikke nødvendigt for at selve produktet fungerer. Der er et ret stort udvalg af forskellige farver og finishes i blushes og pigmenteringen er virkelig god – man skal faktisk være lidt forsigtig når man lægger den på. Byg hellere op lige så forsigtig. Selve produktet er jeg virkelig vild med – fantastisk farveudvalg og top pigmentering, jeg skal afgjort have købt nogle flere af deres blushes.

Neglelak – 40 kroner
Jeg købte en glimmer-lak fordi jeg synes den var super flot i flaksen – desværre er der langt mellem glimmeret når den påføres neglen, den skulle efter min mening have været meget mere koncentreret med glimmer frem for bare en klar kedelig lak. Øv. Det betyder også at jeg ikke rigtig kan svare på hvordan alle de andre neglelakker er i forhold til tørretid, pigmentering og holdbarhed, men for sølle 40 kroner har de fleste nok råd til at give dem et forsøg!

Lipgloss – 50 kroner
Denne gloss er virkelig blevet en af mine favoritter – både på grund af farven, men bestemt også på grund af selve produktet. Der findes et ganske udmærket udvalg af forskellige flotte farver, denne jeg har valgt er en lilla/lyserød nuance med lidt diskret gyldent glimmer, helt præcist hedder den H&M Pure Lustre Gloss, Twice As Nice. Konsistensen er også rigtig god, den glider let på læberne og klistrer ikke. Derudover er applikatoren super god – en aflang flad og fleksibel ende som gør det både behageligt, hurtigt og nemt at lægge sin gloss.

Kunstige press-on negle – 60 kroner
Disse kunstige negle er desværre ikke nogen jeg vil anbefale – de få gange jeg har prøvet press-on negle har jeg i det hele taget ikke været begejstret. De sidder ikke specielt godt fast og formen er ikke den smarteste efter min mening. Synes blot designet var ret sjovt og derfor købte jeg dem.

Øjenskygge – 50 kroner
Ligesom blush-indpakningen virker lidt billig, så er det samme gældende for øjenskyggens indpakning. Jeg har valgt en helt lys øjenskygge med glimmer, men har desværre ikke prøvet nogen af de andre uden. Desværre kan jeg ikke anbefale glimmer øjenskyggerne, glimmeret hænger ikke ved og drysser i stedet ud over hele ansigtet når man lægger den. Pigmenteringen er ok af selve farven, men øjenskyggen drysser i det hele taget en del og virker løs i det. Det er muligt dette kun gælder for glimmer-øjenskyggerne, men det ved jeg desværre ikke.

Flydende eyeliner – 50 kroner
Den flydende eyeliner kommer i en del forskellige ret flotte farver. Desuden er applikatoren ultra tynd og fleksibel, absolut god til at lægge en flot eyeliner. Selve konsistensen er en anelse tynd, det er sådan lige på grænsen til at den kan flyde lidt ud, synes dog det er så minimalt at det ikke er det store problem. Jeg har valgt denne petroleum-farvede liner og den er ret intens i farven, det betyder også at den faktisk efterlader en meget tydelig farvet hud når eyelineren fjernes, hvilket ikke er så smart, hvis man har tænkt sig ikke at skulle bruge eyeliner dagen efter – ret irriterende.

Løst glimmer – 50 kroner
Denne glimmer har I måske set jeg brugte i min nytårsmakeup! Udvalget af glimmer er ikke super stort, men det der er er udmærket og jeg synes faktisk at det er noget rigtig flot glimmer. Desuden elsker jeg indpakningen som gør at det er ret let at styre sit glimmer – der kommer hverken for meget eller for lidt ud af gangen. Ganske enkelt noget super glimmer og i særdeleshed til pengene!

Har I også prøvet noget af H&Ms relancerede makeup – hvad synes I?

// Rikke

4 kommentarer

  • Sm

    Har prøvet et læbeprodukt derfra, og er så glad for det. Har denne læbestiftblyant i farven chocs away ( http://m.hm.com/dk/product/85632?article=85632-F )
    Farven er allerede udsolgt på H&M’S hjemmeside, så er ikke den eneste der er vild med farven! Også det fedt at de har fået budget venlige matte læbestifter og lipstains ( http://m.hm.com/dk/product/84582?article=84582-B )

    Kunne rigtig godt tænke mig at prøve nogen af deres læbestifter og matte lipstains.
    Farveudvalget er stort, og der er fede farver som lille og lidt mere henne i det plum. Tror de har mange ‘dupes’ for mac populære mac læbestifter !

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Sm! Fedt du også er glad for produkterne… Synes de har et rigtig fint udvalg af deres læbeprodukter – håber du bliver glad for dem også!!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte R.S.

    Jeg er blevet virkeligt glad for deres øjenskygger og alle deres læbeprodukter! Jeg er gået uden om glitterskyggerne, men dem med satin finish og de matte er super gode! Holdbare, bløde og virkeligt pigmenterede! 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2015 i makeup'er