GOODIEBOX fylder 4 år + to nye spændende tiltag!

O&M Original Queenie Firm Hold Hairspray

 photo DSC06049_zpsqyrhrgpl.jpg

Nu har jeg endelig fundet en hårlak som kommer op på siden af min favorit hårlak, som ellers er Davines More Inside Hairspray – jeg har nemlig fået øjnene op for mærket O&M, som står for Original Mineral. Mærket forhandles bl.a. hos min lokale frisør Sabrina Vallentin og jeg har faktisk ikke set produkterne i andre fysiske butikker eller saloner. Skulle du ikke lige bo i Herning eller omegn, så kan det heldigvis godt købes på nettet – f.eks. på NiceHair.dk.

Sådan noget som hårlak er en af de få hårstylingsprodukter som jeg virkelig synes er uundværligt – og jeg oplever faktisk at jeg bruger mindre produkt af gangen når jeg køber de lidt dyrere lakker frem for de billige fra supermarkedet. Så jeg kan godt forsvare det overfor mig selv at gå efter en rigtig kvalitets hårlak!

Det fantastiske ved O&M Original Queenie Firm Hold Hairspray er at den giver mig alt det vigtigste og gode ved en hårlak:

  • God hold på håret
  • Uden at sætte sig som en “hjelm” på håret
  • Håret ser ikke ekstra fedtet eller tungt ud
  • Og så dufter den bare helt okay – ingen dårlig ånde efter at have brugt den!

Som en bonus er den faktisk en anelse billigere end min ellers favorit fra Davines – O&M Original Queenie Hairspray koster nemlig 208 kroner i udsalg og alternativt kan den fås lidt billigere til 189 kroner på NiceHair.dk.

Dette blogindlæg indeholder affiliate links.

// Rikke

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX fylder 4 år + to nye spændende tiltag!