Grønne hudpleje favoritter i øjeblikket

To matte øjenskygge paletter fra Kat Von D

CollageDer er to ting jeg er ret vild med: 1) Kat Von D Beauty makeup og 2) matte øjenskygge paletter! Jeg har valgt at slå indlægget sammen om disse to, den store Kat Von D Shade + Light Eye Palette og den lille Kat Von D Shade + Light Eye Quad Plum – sidstnævnte fås i tre forskellige farvesammensætninger.

Det jeg rigtig godt kan lide ved Kat Von D makeup generelt er at man virkelig kan mærke at der er kræset om tingene og kun det bedste er godt nok. Det er ingen undtagelse for disse to paletter – pigmenteringen er rigtig god trods at der er tale om matte øjenskygger som ofte kan være vanskeligere at producere. Dog vil jeg sige at de også er noget løse i det, der fremkommer i hvert fald en del løs skygge når man arbejder med penslen i paletterne. Pigmenteringen er faktisk så intens at de fleste mørke eller mellem farver ser relativ mørke ud på huden – mørkere end i paletterne. Man kan se det på billederne af begge paletter, men det er primært kvarteten nedenfor, hvor man rigtig kan se hvad jeg mener. Dog er dette ikke nødvendigvis en dårlig ting efter min mening.

Så kommer vi til det med de matte øjenskygger – de er jo gode til alle, men jeg vil i særdeleshed anbefale modne kvinder at droppe øjenskygger med meget shimmer og i stedet vælge matte øjenskygger. Dermed ikke sagt at jeg ikke også vil anbefale dem til yngre kvinder, for de er absolut smukke og underspillet på den flotte måde til alle aldre. Det er netop dét at matte skygger virker mere diskrete jeg rigtig godt kan lide – og så kan det jo også være utrolig flot at matche dem op med shimmer øjenskygger eller løse pigmenter.

CollageLad os tage et kig nærmere på farverne:

  • Den store Kat Von D Shade + Light Eye Palette: indeholder udelukkende neutrale nuancer, i tre sammensatte kvarteter som passer rigtig flot sammen. Specielt den rust-farvede øjenskygge i kvarteten til venstre, er ret unik og virkelig smuk på øjnene. Ser man overordnet og generelt synes jeg det er nogle rigtig flotte og forskellige farver som er gode til at sætte sammen med de fleste farver. Dog vil jeg nok ikke anbefale denne alene, da den hurtig kan blive ret kedelig – brug den sammen med en enkelt anden (eller flere) øjenskygger med lidt farve eller shimmer.
  • Den lille Kat Von D Shade + Light Eye Quad Plum: indeholder fire afdæmpede blomme-nuancer – eller i hvert fald én blomme-farve og tre, som matcher rigtig flot til. Alle farverne er meget afdæmpede, så selvom det er farver, så er det absolut ikke for voldsomt, heller ikke til hverdagsbrug. Dette er en meget smuk og meget brugbar palette synes jeg. Specielt de to mørkeste farver bliver ekstra mørke på huden og knap så farvede. Ud over denne kvartet i farve Plum, findes der også to andre i danske Sephora, én i army-grøn og en i grå nuancer. Min absolutte favorit er uden tvivl Plum!

Ærligt har jeg ikke 100 % styr på priserne, men jeg mener den store Kat Von D Shade + Light Eye Palette koster i omegnen af 360 kroner og den lille Kat Von D Shade + Light Eye Quad Plum må altså koste noget mindre (hvis nogen kan hjælpe mig her – så sig endelig til). Uanset så synes jeg der er tale om særdeles fair priser når man ser på kvaliteten og produktet som helhed. Jeg er fan!

// Rikke

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grønne hudpleje favoritter i øjeblikket