Jeg er her endnu! - hjemme fra ferie og nye prioriteringer

Max Factor Nude Palette – Cappuccino

Collage2*Produkt modtaget til test*

Modtog denne palette for en lille måned siden og jeg er blevet så overrasket og glad for den. Normalt bliver jeg ellers sjældent begejstret for særlig mange af de såkaldte “Drug Store” paletter, men denne er altså super god og helt sikkert brugbar for de fleste.

Paletten kommer i butikkerne i Danmark fra d. 1. august – på mandag! Ud over denne palette i farven Cappuccino Nudes fås den også i farven Golde Nudes.

Paletten indeholder 8 neutrale farver – halvdelen med shimmer og halvdelen semi-matte. Samtlige øjenskygger er af rigtig god kvalitet, pigmenterede og lette at arbejde med. Farverne er perfekte til hverdagsbrug, men med de to mørke nuancer kan man også sagtens få øjenmakeup’en til at passe fint til en festmakeup i neutrale nuancer. Paletten er holdt primært i kolde nuancer – er du mere til varme farver skal du vælge Golde Nudes paletten

Selve indpakningen er ikke noget at prale af – en “billig” plastik indpakning som let kan gå i stykker. Duo applikatoren som følger med har jeg kylet i skraldespanden, den kan man ikke bruge til noget efter min mening – brug hellere nogle pensler eller endda fingrene vil være bedre. Som et plus er den dog ikke særlig stor eller tung og derfor meget nem at have med.

Max Factor Nude Palette kan købes i bl.a. Matas fra på mandag til 179 kroner – ærligt havde jeg troet den ville være lidt billigere pga. mærket, men alligevel så synes jeg stadig prisen er helt fair for kvaliteten af øjenskyggerne og så får man jo faktisk hele 8 forskellige farver.

 

// Rikke

2 kommentarer

  • Randi D.

    Tror den må prøves – og jeg smider også altid de tåbelige applicatorer ud. Fint med en mindre palette som kan komme med i toilettasken.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er her endnu! - hjemme fra ferie og nye prioriteringer