Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Palette - omtalen værd?

GOODIEBOX august 2016 – by Blogly

DSC09756Det er længe siden jeg sidst har vist en GOODIEBOX frem – det er ikke fordi jeg synes de har været ringe, men blot fordi det kan blive en smule trivielt synes jeg. For et par dage siden modtog jeg august måneds GOODIEBOX og denne fortjener altså en plads på bloggen, jeg synes i hvert fald den er både lækker og spændende. Boxen er sammensat af fem bloggere; Mascha Vang, Julie Berthelsen, Signe Eflund, Cecilie Lind og Anne Mette Voss, og den indeholder tre full size produkter, samt to rejsestørrelser.DSC09757Denne måneds GOODIEBOX indeholder:

Jeg ejer allerede én Wet Brush og jeg kan hurtigt sige – selv med kort hår er den bare skøn, sådan en vil jeg klart anbefale alle at få fat i. Håndcremen har jeg også allerede taget i brug, fordi jeg tilfældigvis havde tørre hænder da jeg åbnede boxen – nøj, hvor er den bare fantastisk!! Intet mindre – giver rigelig med fugt, føles fed, men fedter ikke og tørrer hurtigt ind. Den farvede ansigts gel fra Body Shop har jeg endnu ikke prøvet, et produkt jeg aldrig selv havde købt, men absolut sætter pris på at have muligheden for at prøve nu. Så er der Benefit vippe tint og primer, om jeg får den brugt er jeg ikke så sikker på, men jeg synes stadig den passer fint i boxen og jeg er helt sikker på mange andre vil blive glade for den. Til sidst er der parfumen Clean Rain – en rigtig frisk og lækker duft som jeg aldrig selv havde købt, men efter et par dage i brug kunne jeg sagtens overbevises. Desuden er den en perfekt og stadig god størrelse til at smide i håndtasken eller rejsetasken – min kommer i hvert fald med om et par uger når jeg smutter på krydstogt i Caribien.

Alt i alt en spændende og lækker box!

*Dette blogindlæg indeholder affiliate links.*

// Rikke

2 kommentarer

  • Julie

    Det er måske et lidt mærkeligt spørgsmål, men hvad synes du om håndcremens lugt? Jeg får selv boxen, og jeg synes virkelig, den lugter dårligt. Jeg var nødt til at give den til min mor, fordi jeg ikke kunne holde det ud (hun er heller ikke vild med lugten, men er lidt mindre sensitiv overfor dufte end jeg er)
    I en af de tidligere boxe fik vi et andet produkt fra samme mærke, jeg også synes lugter forfærdeligt.
    Men er det bare mig? Haha.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Julie,
      Har lige prøvet at dufte til håndcremen… Kan godt forstå dig, den har en speciel og en smule kraftig duft/lugt. Personligt har jeg dog ikke problemer med duften.. 🙂
      Rikke

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Palette - omtalen værd?