Mit hår elsker: Wella Oil Reflections hårserie

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Palette – omtalen værd?

CollageFørst på sommeren købte jeg denne utrolig smukke palette Modern Renaissance fra Anastasia Beverlys Hills på BeautyBay.com – en palette som de som følger lidt med indenfor makeupens verden umuligt har kunne undgå at falde over på Instagram. Det er min første øjenskygge palette fra Anastasia og så ser den både meget flot ud i virkeligheden og på billeder. Jeg har sådan lyst til at skrive alt muligt positivt om denne palette som er blevet omtalt så flot på diverse blogs og Instagram, men desværre er min anmeldelse ikke helt så positiv som jeg ville ønske – måske er det kun mig og det er også okay!

Øjenskyggerne er som helhed helt fantastiske i kvaliteten – absolut nogle af de bedste. Fantastisk pigmentering og gode at arbejde med, både matte og shimmer skygger. Så selvom det følgende i anmeldelsen ikke er så positivt, så er jeg altså ikke færdig med Anastasias øjenskygger vil jeg lige understrege! Indpakningen er også virkelig smuk og der medfølger, for en gangs skyld, en god og brugbar duo pensel til påføring af øjenskyggerne som jeg absolut ikke har tænkt mig at smide ud. Én ende til at pakke skyggen på låget og én ende til at tone den flot ud i kanterne.swatchesDér hvor den går galt med paletten for mig er faktisk farverne – de farver som jeg ellers faldt pladask for og synes var utrolig smukke og ikke mindst, måske vigtigst af alt, anderledes fra alle andre øjenskygge paletter jeg kender til. Men altså, så fungerer farverne bare ikke for mig og det gør altså også min halv-ringe anmeldelse af paletten til meget “personligt” og dermed ikke nødvendigvis rigtigt for andre piger. Farverne er bare ikke specielt flatterende på min kolde hud. De neutrale farver, som der faktisk er en del af, er alt for varme i tonen til mig og de rødlige nuancer ser bare overdrevet og ikke specielt pæne ud på mig. ØV! …det ærgre jeg mig meget over!

Fordi det handler om farverne for mig, så vil jeg ikke sige at jeg ikke vil anbefale alle andre at købe den – det afhænger fuldstændigt at hvilke farver du selv kan lide og hvad der passer på dig. Så kig grundigt på farverne som jeg har swatchet på min arm ovenfor, kig på hver enkelt og tænk dig godt om – er disse farver nogen der vil være flotte til netop dig.

Som sagt fejler kvaliteten af paletten intet – tværtimod! Jeg skal absolut have fat i andre af paletterne. Paletten koster 345 kroner på BeautyBay.com, men er desværre udsolgt i øjeblikket. Herhjemme koster den lidt mere – mener det er omkring de 500 kroner. På stående fod kan jeg ikke lige komme med en online forhandler, som har den hjemme på lager lige nu – skriv gerne i kommentaren, hvis I kan hjælpe mig her! 🙂

// Rikke

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit hår elsker: Wella Oil Reflections hårserie