Dagens makeup - Modern renaissance

Mit hår elsker: Wella Oil Reflections hårserie

DSC09699*Produkter modtaget til test*

Den sidste måneds tid er det denne flotte hårserie fra Wella mit hår har nydt godt af – normalvis har jeg ellers ikke så meget at sige om shampoo, hårmasker, conditioner, osv. da jeg synes det hele er lidt det samme. Denne gang fortjener den nye Wella hårserie Oil Reflections dog virkelig noget omtale her på bloggen, for jeg er top tilfreds med serien og meget glad for alle fire produkter.

Da jeg så det var Wella produkter der var dumpet ind af døren havde jeg da også nogle relativ høje forventninger – “gode gamle Wella” tænkte jeg. Solide kvalitetsprodukter, som man sjældent tager fejl af. For mig er Wella faktisk lidt et gammelt damefrisørs mærke, men på den gode måde. Olien fra serien er en bestseller og har skiftet navn til Luminous Smoothing Oil og det er netop på baggrund af denne at resten af “olie-serien” er bygget op omkring.

Som udgangspunkt er jeg nu eller ikke storforbruger af olier – heller ikke hårolier – for det tynger mit fine hår og får det til at se fedtet og klasket ud. Dette gælder dog ikke for hverken olien eller de resterende produkter i serien, jeg oplever dem nemlig meget lette og de skulle efter sigende også være særdeles gode til os “fin-hårede”.

Dét jeg elsker ved serien her kan siges ganske kort:

  • Jeg oplever blødere hår efter hårvask
  • Det skinner mere uden at se fedtet og slasket ud
  • Produkterne dufter skønt af en “let slik duft” og kvalitet (jeg tænker på de store vingummibamser fra Haribo hver gang jeg er i bad – uhmmm…)
  • Og så gør helheden af den flotte emballage, duft og mit bløde hår bare at det er en ekstra skøn og luksuriøs oplevelse at vaske og pleje mit hår hver gang jeg er i bad

Det virker måske overdrevet – som en typisk reklame for et billigt hårprodukt, men jeg mener hvert et ord!

Når alt det gode er sagt, så må jeg også være ærlig og sige at jeg bliver lidt nærig når jeg skal betale mange penge for hårplejeprodukter. Selvfølgelig koster Wella produkterne en god sjat penge, det kan man næsten sige sig selv, hvis man kender lidt til mærket.

  • Luminous Smoothing Oil, 100 mL koster 225 kroner – denne bruger jeg hver anden dag efter hårvask før mine resterende stylingsprodukter.
  • Luminous Reveal Shampoo, 250 mL koster 189 kroner – denne bruger jeg hver gang jeg vasker hår sammen med enten conditioner og/eller maske.
  • Luminous Instant Conditioner, 200 mL koster 199 kroner – denne bruger jeg efter hårvask.
  • Luminous Reboost Mask, 150 mL koster 215 kroner – denne bruger jeg cirka én gang i ugen efter håvask.

Heldigvis har NiceHair.dk ofte nogle ekstra gode priser, her sparer du faktisk 40 % – Luminous Reveal Shampoo til 113 kroner, Luminous Instant Conditioner til 99 kroner, Luminous Reboost Mask til 129 kroner og olien findes desværre ikke på shoppen endnu.

*Dette blogindlæg indeholder affiliate links*

 

// Rikke

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Modern renaissance