Dagens makeup - Pretty Hot Pink Glitter

Vedligehold de blonde lokker og undgå gulligt skær

DSC08829Det der med et tisgult blond hår er bare ikke lige sagen – selvom mange nok har lidt af det og bøvler med det enten efter en afblegning eller blot i deres naturblonde hår. Ønsker man et koldt blond look skal det bare oftest vedligeholdes, det er faktisk ikke noget jeg rigtig har været god til selv at gøre noget i, men efter jeg har købt en god silver shampoo hos min frisør og modtaget nogle gode “blondine” hårprodukter så er jeg faktisk blevet helt god til det mest af alt fordi jeg faktisk kan se det har en effekt.

Så her får I opskriften på hvordan jeg holder mine afblegede reflekser vedlige:

  • O&M Conquer Blond Silver Shampoo (købt hos min frisør Sabrina Vallentin i Herning) – en shampoo som synligt neutraliserer gulligt skær og fremhæver de kolde toner. Dette skulle være en af de mere hidsige silver shampoos på markedet og giver altså en god effekt, jeg kan i hvert fald se synlige resultater efter én hårvask. Jeg bruger den cirka én gang i ugen og så er den faktisk rimelig drøj i brug. Konsistensen er mere flydende end de fleste andre shampooer. Desuden indeholder den ingen sulfater, hvilket jo kun er en bonus efter min mening.
  • Lee Stafford BLEAch BLondes Tone Correcting Conditioning Spray (modtaget til test) – denne spray bruger jeg i håret efter det er blevet vasket og stadig er lidt vådt. Den skal rystes grundigt for den indeholder en masse sølv pigment der sætter sig fast på bunden. Denne spray var jeg i gang med inden jeg købte silver shampooen og efter en cirka 5-10 ganges brug har jeg så småt set en forskel. Til prisen er jeg ikke sikker på jeg vil genkøbe, men mangler man alligevel en conditioning spray og ønsker at neutralisere gulligt skær, så kunne denne eventuelt være et bud.
  • Lee Stafford BLEAch BLondes GOLDen girl Oil (modtaget til test) – afblegning er bare hårdt for håret og det utørrer en del, derfor er hårolie også ofte en god løsning til afbleget hår. Og så er en hårolie jo bare lige i skabet. Denne er jeg rigtig glad for, den kommer med pumpe så den er let at dosere, hvilket er lidt et must når det gælder hårolie, som man bare ikke må bruge for meget af, i hvert fald ikke i fint tyndt hår som mit. Derudover giver den et fint fugtet skær i håret og virker ikke til at få mit hår til at klaske sammen eller fedte – heller ikke i mine hænder. Så et rigtigt godt stylings og pleje middel, som jeg ikke vil være foruden i tørt bleget hår.

DSC08831Så en lille opsummering; O&M Silver Shampoo er lidt af et must og virkelig effektiv til vedligehold af blond hår og Lee Stafford GOLDen girl Oil hvis du har lidt tørt hår efter afblegning – det er specielt disse to jeg gerne vil sende mine varmeste anbefalinger afsted med!

Siden jeg blev gravid tilbage i sommeren ´14 har jeg ikke rigtig farvet hår, men afbleget nogle reflekser cirka hver halve år, hvilket jeg er rigtig godt tilfreds med. Jeg elskede mit mørkebrune farvede hår, men let’s face it;

  1. Hårfarve er bare af en lidt anden kaliber, og umiddelbart ikke det sundeste “kosmetik” på markedet.
  2. Så er det dyrt og lidt tidskrævende at vedligeholde.

Hvad bruger I til vedligehold af de blonde lokker? …og savner I mit mørkebrune hår som nu er 1½ års tid siden?

Dette blogindlæg indeholder affiliate links.

// Rikke

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Pretty Hot Pink Glitter