Video tutorial: makeup til modne (50+) kvinder

Batiste tørshampoo i alverdens farver og dufte

DSC06483*Jeg har modtaget disse to til test*

Jeg har længe været glad for Batiste tørshampoo – ja, egentlig tørshampoo i det hele taget. Det der lige er helt specielt for Batiste er dog at de er super effektive, ofte billige og så findes der et hav af forskellige designs og dufte. De kommer hele tiden med limited edition tør shampoo og det er netop hvad disse to på billedet er; Sweetie og Marrakech.

De to limited edition tørshampoo’er fra Batiste har et super flot design synes jeg og så passer duften bare perfekt på design og navn. Er ret vild med dem begge!

  • Sweetie har en sød, slikagtig og feminin duft – hindbær, granatæble og cremet vanilje.
  • Marrakech (navnet på en by i Marroko) har en mere eksotisk og krydret duft – citrus og cedertræ.

Jeg fandt lige et gammelt billede af før og efter jeg har brugt Batiste XXL Dry Shampoo – det viser bare lidt om hvor god effekt Batiste tørshampoo har! Vildt ikke?

Udklip_zpsbb104cbe

Normalprisen for 200 mL er 69 kroner, men ofte kan man få disse størrelser fra Batiste helt ned til 30-40 kroner, eksempelvis på nettet eller i Normal. Jeg ved at disse to varianter kan købes i Matas. Ofte har jeg købt Batiste på NiceHair.dk, men disse to varianter har de ikke i øjeblikket – i stedet har jeg fundet Marrakech på Boots.com som desuden har et spændende og stort udvalg af Batiste hårstylingsprodukter. Ud over tørshampoo forhandler de nemlig også hårlak, hårpudder, shinespray, textur spray og lidt andet – specielt hårlak og textur spray vil jeg super gerne prøve! Uheldigvis er portoen fra Boots.com lidt dyr (cirka 100 kroner), så det er bare med at købe lidt ekstra med eller dele ordren med en veninde.

Dette blogindlæg indeholder affiliate links.

// Rikke

6 kommentarer

  • Malene

    Hvordan undgå du et Hvidt look i dit mærke hår? Selv nå jeg kæber batiste til brunetter, så kan jeg stadig få hvide plamager.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Malene!
      Nu har jeg mit naturlige halv-lyse hår og der er det intet problem – det var naturligvis lidt vanskeligere da jeg var mørkhåret som på billedet her. Det jeg gjorde (og stadig til dels gør) var at spraye med lidt længere afstand så man ikke får en masse hvidt centreret ét sted – herefter lod jeg det siddde lidt, så brugte jeg fingrene til at arbejde det ind i håret og herefter redte jeg det igennem med en børste. Hvis jeg så stadig synes det er lidt gråligt eller hvidt, så brugte jeg føntørren i mit tørre hår for at blæse det lidt igennem.
      Håber det hjalp lidt? 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Malene

      Tak for dit svar. Må prøve mig frem, jeg synes bare det er utroligt du får så fint et resultat i dit mørke hår på billederne her. ☺ Men prøver dine fif. God dag. 😊

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tak Malene! 🙂 Held og lykke… 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • lis

    jeg har et dåse bastie stående og jeg bruger den sjælent da jeg spimplethen ikke virker for mig syntes stadig at mit hår er fedtet når jeg har brugt den, men har heller ikke det store behov for tørshampo da mit hår først føles fedtet på 4 dagen efter hårvask, og det er nok fordi jeg er heldig men at jeg har meget tyk hår og nok af det så fedtet af noget at blive absoberet i, (min hestehale har samme tykkelse som diameteren af en 5 krone og lidt til)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Måske bruger du den forkert Lis? Prøv at spraye mere jævnt i stedet for tæt på i “klatter” – det var min første fejl jeg lavede med tørshampoo! 🙂
      Hvis du kun behøver vaske hver 4. dag lyder det nu også helt okay… Jeg vasker hver 2. og bliver nødt til at bruge tørshampoo næsten hver gang på 2. dagen! 🙁

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video tutorial: makeup til modne (50+) kvinder