Det vildeste multiprodukt: Make Up For Ever Flash Palette

Fantastiske krøller: Wella SP krøllecreme & Sebastian fiber voks

 photo DSC06576_zps99d058bf.jpg

Som I ved har jeg været i gang med at finde mit gamle naturkrøl frem – nogen elsker det og andre ikke så meget! Personligt tror jeg at jeg er nået til konklusionen at jeg faktisk godt kan lide det, selvom det er meget anderledes! I sidste uge sad jeg jo hårmodel for Wella – et inspirations show/kusus for frisører i både Wella og Sebastian produkter, så jeg har suget alt den info og alle de tricks til mig som jeg kunne.

Min kære lillesøster Louise sad også model og hun har, ligesom jeg, lidt naturlig bevægelse i håret – hun har mere end jeg! Louise fik stylet hendes natur-krøl så det blev stort og flot! Så jeg måtte jo vide, hvad frisøren havde brugt – og det er så de to produkter I kan se for oven: Wella Professionals SP Preparation Polished Waves som er en professionel krølle creme og Sebastian Professional Microweb Fiber som er en prisvindende voks. Så jeg har naturligvis købt de på produkter, som begge kan købes på NiceHair.dk. Ellers kan produkterne vist kun købes hos frisøren…

Nedenfor kan I se forskellen på når min søster og jeg har føntørret og glattet håret glat og når vi har stylet håret med produkterne her og tørret med softstyler på føntørreren.

 photo 1_zpsba245462.jpg

Nedenfor har jeg forsøgt at vise konsistensen af de to produkter; øverst har vi Wella krøllecremen og nederst Sebastian fiber voksen.

Som I kan se er har krøllecremen en gele agtig, glat og let flydende konsistens. Frisørerne anbefalede alle netop denne krøllecreme fordi den bare virker hver eneste gang – modsat andre krøllecremer, som ikke altid lykkes lige godt! Jeg ved ikke om I kender det, men det gør jeg fra den gang jeg dyrkede mine krøller – og det selvom jeg brugte gode frisør produkter!

Næst har vi voksen – som I kan se er konsistensen ret sjov. Først er den egentlig en rimelig blød voks, for skal pumpes ud. Når man så begynder at røre ved den trækker den en masse små fine strenge/fibre. Måden frisøren fordelte voksen i min søsters hår var ved at varme den op mellem hendes hænder og trække dem fra hinanden over håret for at lave en masse små fine fibre som så selv fordelte sig ud i håret – virkelig let og brugervenligt!!

 photo 2_zps7f8749c2.jpg

Jeg vil anbefale at købe begge produkterne på NiceHair.dk som jeg gjorde – der er penge at spare! Og som en bonus er der i dag 15 % med rabatkoden “15procent” – som virker til i morgen d. 16. april kl. 12.00!

Wella Professionals SP Preparation Polished Waves 200 mL koster 190 kroner hos frisøren og 170 kroner på NiceHair.dk.

Sebastian Professional Microweb Fiber 45 mL koster 250 kroner hos frisøren og 160 kroner på NiceHair.dk.

Hvis man nu – som jeg – mangler en softstyler til at sætte på føntørreren, så købte jeg desuden en universal softstyler fra HH Simonsen, også på NiceHair.dk til 130 kroner, som koster 200 kroner hos frisøren.

Og nu hvor vi er i gang, ja så er jeg også rigtig glad for at jeg købte den legendariske Dust It fra Osis+ 10 gNiceHair.dk til 50 kroner i stedet for 150 kroner hos frisøren! Det får mit tynde fine krøllede hår til at fylde endnu mere… 🙂

Indlægget indeholder affiliate links, som giver mig kommission ved eventuelle salg og på den måde støtter du mit arbejde her på bloggen.

8 kommentarer

  • Maiken

    Jeg har selv naturkrøl, og nogle gange kan det være nok at bruge balsam!! Så der er også en billig metode.
    Men når håret skal sættes, og bare se nogenlunde ud resten af dagen, fordi jeg skal ud af døren, så bruger jeg lidt “krøllespray” fra Toni&Guy.
    Man kan ikke få den mere, så jeg har ledt efter noget nyt – og tror jeg vil give Wella Sp en prøvetur 🙂

    Den fra Sebastian får jeg nok ikke brug for – mit hår kommer hurtigt til at se vildt fedtet ud, og min hovedbund er heller ikke så vild med alt for mange styling produkter 😉

    Og dit hår? Jeg tror det måske er make-up’en der gør forskellen. For på dit bryllupsbillede så det hamrende flot ud! 😀

    Indlæget blev lidt langt….sorry

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Maiken!
      Skønt med et naturkrøl der kan lidt af sig selv – det kan mit ikke rigtig og derfor bruger jeg de to produkter her, samt en god hårlak! Men kan godt forstå du bruger lidt ekstra når det skal holde en helt dag – det kan jo godt falde lidt sammen i løbet af dagen! Mit hår er super tyndt og der skal ingenting til før det bliver fedtet at se på – faktisk er billedet fra min DIY brudemakeup mine andendagskrøller, som jeg bare har brugt lidt tørshampoo i så det ikke blev for fedtet at se på. Men faktisk så gør denne voks ikke mit hår mere fedtet eller tungt og det er nok fordi man bruger så lidt da det er let at fordele! 🙂 Så for mig fungerer det ganske glimrende! 🙂 Men synes du skal give den fra Wella et forsøg – den kan også fint bruges i tørt hår! 🙂
      Og tusind tak fordi komplementet af mine krøller på billede nummer to… 🙂 De er også lidt større på det billede og så er det lidt forskelligt i forhold til hvordan billederne er taget naturligvis – det kan nogen gang være svært at få det til at se lige så fint ud på billeder som det er i virkeligheden! 🙂
      Held og lykke med det hele Maiken – og lange kommentarer gør ingenting, det er kun hyggeligt! 🙂
      Mvh Rikke

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda

    Kan man Også få krøller af produkterne selv Om man ikke har Nogle naturlige krøller I forvejen?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Amanda!
      Man bliver nødt til at have en anelse bevægelse i håret før man kan få noget frem – så hvis du har naturligt helt glat har så tror jeg desværre ikke at hårprodukter nogensinde er nok. Der skal du nok lave det med stylings- eller krøllejern! 🙂
      Mvh Rikke

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • helle

    Jeg har masser af bevægelse og krøller i mit hår, men kan ikke få det til at krølle – det er nærmest som noget stift strithår – så jeg prøvede disse 2 produkter, men intet hjalp desværre. På heldige dage kan jeg få krøller frem når jeg ordner håret om morgenen, men allerede efter få timer er krøllerne gledet ud og håret er fladt, kedeligt og livløst – nogen gode ideer?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Øv, det er jeg ked af at høre Helle! Hvordan styler du dit hår? Bruger du f.eks. føntørre med softstyler? Hvad med hårolie og saltvandsspray?

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke Liljeroth

    hej
    Jeg vil lige spørge om sebastian microweb fiber vox,kan jeg lave naturkrøl med den i tørt hår.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det vildeste multiprodukt: Make Up For Ever Flash Palette