Test: CND Vinylux versus Depend 7Day

Guide: Hollywood krøller med GHD glattejern

CollageIngen tvivl om at de store “Hollywood krøller” er og bliver populære – som professionel makeup artist er det nok det hår jeg har sat absolut flest gange på diverse jobs og det var da også det hår jeg lavede på min smukke model til DM i makeup sidste år hvor vi vandt. I dette indlæg vil jeg vise hvordan jeg laver Hollywood krøller med mit GHD glattejern. Alt hvad du skal bruge er et GHD glattejern, en varmebeskyttende creme, hårolie og hårlak – produkterne jeg har brugt er alle fra Kérastase. Husk der er 25 % rabat februar ud på NiceHair.dk ved brug af koden “februar” hvor du kan købe hårprodukter og GHD glattejern, som allerede er nedsat sammenlignet med de vejledende priser.

Nedenfor har jeg lavet en lille billedguide, hvor jeg viser hvordan jeg laver krøllerne med mit GHD glattejern – husk at redde håret godt igennem så glattejernet let glider igennem hver hårtot. Husk desuden at bruge et varmebeskyttende produkt i håret inden det udsættes for glattejernet, jeg har brugt Kérastase Resistance Ciment Thermique. For at give ekstra hold kan man med fordel give håret lidt produkt inden glattejernet med f.eks. en hårlak, jeg har brugt Kérastase Fix Fabulous – husk igen at redde håret godt igennem herefter.

FremgangsmådeNår du har lavet en krølle, så hjælp evt. hårtoten lidt med at krølle ved at sno den og lade den være og køle af. Det er vigtigt at du laver håret afkøle helt inden man redder håret igennem med fingrene – ellers kan du komme til at ødelægge eller trække krøllerne lidt ud da de stadig kan nå at ændre form hvis de ikke er 100 % kolde. Selvom du måske synes krøllerne virker kolde, så er det ikke sikkert de er det helt igennem, så vent hellere lidt længere – jeg plejer at lægge makeup mens jeg venter.

Til sidst når jeg har redt krøllerne igennem med fingrene giver jeg spidserne og evt. fimre hår og krus lidt hårolie så håret ser lækkert og sundt ud, jeg har brugt Kérastase Elixir Ultime Oléo-Complexe. Som sidste produkter giver jeg håret en gang hårlak endnu en gang mens jeg løfter godt op i håret så der også kommer lidt ekstra volumen, igen bruger jeg Kérastase Fix Fabulous. Mangler man lidt ekstra volumen kan man toupere håret ved rødderne – jeg elsker at bruge min touperingsbørste fra Moroccanoil, se mit indlæg om den her.

Så let kan det gøres! Det behøver ikke tage en evighed når man laver krøllerne med GHD glattejernet og så kan man virkelig købe det billigt lige nu på NiceHair.dk ved brug af rabatkoden “februar” som giver 25 %. Derudover er der naturligvis mange andre muligheder med et GHD glattejern f.eks. glat hår, bølget hår og mange forskellige slags krøller eller bøj.

Dette blogindlæg indeholder affiliate links.

// Rikke

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test: CND Vinylux versus Depend 7Day