Mit bedste trick til hårstyling af morgenhår

Flotte øjenskygge kombinationer som skal prøves!

1Den seneste tid har jeg ikke fået blogget så meget som jeg normalt har gjort, det skyldes nok i bund og grund min graviditet og hormoner som tilsyneladende gør at mit overskud bare ikke er det samme som når jeg ikke er gravid. Det samme gælder faktisk min daglige makeup, den er en anelse idé forladt og det er meget de samme halvkedelige neutrale nuancer jeg bruger – men nu må det være nok!! Jeg er virkelig ved at være træt af neutrale og nude øjenskygge paletter…

NU skal der altså lidt kulør på! Så jeg har været i gang med at søge efter flotte og ikke mindst anderledes øjenskygge kombinationer, som jeg rigtig gerne vil afprøve. Det handler ikke kun om at kombinere forskellige farver, men i nogle tilfælde lige så meget om at kombinere finishes.

1) Øverst har vi min favorit – absolut nogle farver jeg aldrig selv havde sat sammen fordi jeg ofte falder lidt for de kolde nuancer. Laks og blomme farver sammen… Wauw! Jeg synes virkelig det ser flot ud – og så gør det lyse glimmer helt sikkert også noget godt.

22) Så har vi igen en kombination af noget halv varmt og koldt – rødlig kobber og lapis blå. Her er det ikke mindst det flotte metal finish i kobberfarven på det mobile øjenlåg og under øjet der også giver en virkelig fed effekt.

33) Så kommer vi til lidt lysere farver; koral, karry gul og lys turkis – endnu en gang en sammensætning af to varme og én kold nuance. Desuden ser de to varme farver ud til at være i et mat eller satin finish, mens den turkise nærmest har et metal finish. Wauw!

44) Så kommer vi til to nuancer jeg ofte sætter sammen, specielt omkring juletid; bordeaux og guld – hertil er der en effekt i øjenkrogen af en isblå og det er netop dét der gør kombinationen helt speciel for mig. Jeg synes det ser drøn sejt ud. Desuden rigtig fint at holde bordeaux mat og de andre i metalliske finishes.

55) Normalvis sammensætter jeg ofte lilla og bordeaux – farver jeg faktisk bruger en del. Dog er der to ting ved dette look som jeg synes gør det ekstraordinært; den lyselilla i inderste øjenkrog og vigtigst den brændte orange nuance i globelinjen. Normalvis holder jeg mig nemlig langt væk fra varme orange nuancer – men sammen med de to kolde lilla og bordeaux farven ser det jo fantastisk ud.

66) Så har jeg fundet en øjenmakeup i mere støvede og mørke nuancer, en blomme lilla, en blå lilla og i midten en grålig turkis nuance med metal finish – den ligner næsten en mørk sølv. Flot!

77) Denne øjenskygge sammensætning synes jeg er helt speciel fordi det mobile øjenlåg er sammensat af kolde dybe og mørke vinternuancer. Rundt om er der tonet med varme lyse forårsnuancer – og igen varme brændte orange og koral som jeg meget sjældent bruger. Vinter farverne er med shimmer finish og forårsfarverne er matte eller satin – virkelig fin og anderledes kombination.

88) Til sidst har vi denne, som på mange måder minder lidt om den forrige med kolde isede vinter farver med metal finish og brændt gul og orange i globen med mat/satin finish. Blot en lidt anden farve kombination – men begge to helt fantastiske. Læg lige mærke til hvordan den kolde is turkis nuance nærmest brænder igennem pga. metal effekten.

Så ja, der er temmelig mange looks at gå i gang med og masser af inspiration at trække på – håber også I fik lidt ud af det!

// Rikke

2 kommentarer

  • Anja

    Hej søde Rikke. Kan du ikke være sæd og lave en step by step på det øverste?🙏🏻💕 Mangler en guide jeg KAN bruge! Tillykke med graviditeten,hvor langt er du henne. Vi prøver selv herhjemme at få nr. 2🍼 Anja 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Anja
      Jeg vil se hvad jeg kan gøre – vil helst ikke love noget, men er så vild med det look at jeg tænker at det ikke er usandsynligt.
      Mange tak – jeg er 23-24 uger henne eller noget i den stil, så der er lige noget tid endnu… Held og lykke med nr. 2!! 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit bedste trick til hårstyling af morgenhår