Urban Decay Naked Smoky palette nu i Danmark

Urban Decay Single Øjenskygge nyheder

 photo DSC02776_zpshj8kwcxe.jpgDet er vist ingen hemmelighed at jeg elsker Urban Decay og i særdeleshed deres øjenskygger. Det er dog ved at være noget tid siden jeg modtog disse single eyeshadow nyheder, men de må absolut ikke gå i glemmebogen, for de er super lækre og meget spændende farver!

 photo DSC02778_zpseo8u3e3w.jpgGenerelt om øjenskyggerne vil jeg sige at formlen er top pigmenteret og nærmest cremet og fløjlsbløde. De giver derfor masser af farve og er rigtig gode at arbejde med. Desuden synes jeg de alle er rigtig spændende i deres nuance – de kan snyde lidt i indpakningen, så sørg lige for at sammenligne med de swatches jeg har lavet på min arm nederst!

 photo Collage_zpsli2ppy4w.jpgTonic – lys lilla nuance med masser af shimmer finish, virker overraskende diskret på øjnene fordi den er så lys og kan være virkelig flot sammen med en mat kold brun.

Backfire – lilla blomme nuance med masser af shimmer finish.

Dive Bar – blå violet nuance med et strejf af lilla og med masser af shimmer finish.

Lounge – spændende og anderledes nuance som changerer fra murstens rødbrun til en grønlig nuance, i beholderen ser den grøn ud og på øjnene overvejende rødbrun, hvor den tones ud ser den næsten rødlig ud. Spændende og meget skinnende nuance.

Beware – kold brun nuance med mat finish, dog stadig maser af liv fordi pigmenteringen er helt i top.

Sideline – lys guld med en snært af at blive grønlig og masser af shimmer finish, specielt flot til små effekter, f.eks. i inderste øjenkrog.

 photo DSC02806_zpsnbyiimgp.jpgØjenskyggerne ligger til 140 kroner stykket og kan købes i Magasin på Kgs. Nytorv eller på Magasin.dk. Absolut pengene værd i min optik!

Dette blogindlæg indeholder affiliate links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Urban Decay Naked Smoky palette nu i Danmark