Myter om kosmetik og graviditet/amning

Oktober favoritter – eller de seneste par måneder

dsc00190Det er ekstremt længe siden jeg har lavet et indlæg med månedes favoritter – så denne er nok ikke bare for oktober, men for de seneste par måneder. Produkterne her er ganske enkelt produkter som jeg griber ud efter langt de fleste dage når jeg lægger min makeup. Desværre har jeg lige opdaget at jeg faktisk mangler et meget vigtigt produkt på billedet så lad os starte med den – for det er absolut et af de vigtigste og mest brugte de seneste par måneder.

Anastasia Beverly Hills Dip Brow Pomade, Soft Brown
Jeg har længe været glad for Anastasia Beverly Hills Duo Brow Powder, men faktisk er deres Dip Brow Pomade lidt bedre for mig, da mine øjenbryn mangler lidt længde og ikke mindst form på den yderste halvdel. Selvom dette produkt “farver” mere, ja så ser det faktisk mere naturligt ud når jeg retter formen til med denne. Det handler blot om at finde den rette farve, som mørk blond med halv-mørke bryn så er Soft Brown lige farven for mig. Desuden er holdbarheden på dette produkt – som med alle andre bryn produkter fra Anastasia – helt eminent og efter min mening noget af det bedste på markedet.

Tarte Tarteis Lash Paint Mascara
Denne mascara fra Tarte købte jeg med hjem fra Miami i starten af september og jeg har næsten ikke brugt andre siden – jeg er virkelig glad for den. Ikke nok med at den adskiller mine vipper rigtig fint, så jeg får en flot vifte af vipper, så der den også god til at bygge både længde og volumen på. Faktisk synes jeg at denne mascara får det til at synes som om jeg har over 50 % flere vipper. Så skal du et smut til USA, så er mærket Tarte og ikke mindst denne mascara klart et kig værd. Alternativt så sender de faktisk også til Danmark fandt jeg ud af efter jeg kom hjem fra ferien.

Chubby in the Nude Foundation Stick
Det er ikke så ofte jeg bruger andet end tør foundation fordi jeg oplever det holder lidt længere på mig og så er det lyn hurtigt. Jeg har dog gjort en undtagelse den seneste måneds tid med denne foundation stick fra Clinique. Dækevnen er rigtig god, finish rigtig flot og naturligt og så er holdbarheden bare rigtig god. Når jeg påfører den laver jeg først en masse “streger” i ansigtet, nogle steder flere end andre, hvis jeg ønsker ekstra dækevne, hvorefter jeg buffer den ind i huden med min Real Techniques Expert Face Brush. Så en rigtig god foundation for mig, specielt her til efteråret fordi den dækker godt og ikke mindst holder rigtig godt.

Anastasia Beverly Hills Lustrous Lip Gloss, Metallic Rose (Sephora)
Tidligere på måneden viste jeg det lækre Lustrous Lip Gloss Set frem, hvor denne i farven Metallic Rose var en del af. Farven her passer rigtig godt til os “kolde” piger og ikke mindst en god efterårsfarve, som sagtens kan bruges til både hverdag og fest. Farven er en dyb gammel rosa med lilla shimmer og relativ høj dækevne. Virkelig fin når der godt må komme en smule farve på læberne og hvis man er til gloss, hvilket jeg er i høj grad.

NARS Smudge Pro Prime Proof Eyeshadow Base (Sephora)
Jeg har i mange år været tro tilhænger af Urban Decay Eyeshadow Primer Potion, men efter et besøg i Sephora sammen med skønne EvaK blev jeg overtalt til at give mig i kast med denne øjenskygge primer fra NARS. Der gik dog nogle måneder før jeg for alvor fik den i brug og jeg må indrømme at den altså er lige så god eller om muligt en “my” bedre. Dog er prisen desværre også lidt højere, som generelt med NARS. Den er nem at smøre ud, nem at tone øjenskygge ud i og som vigtigst af alt så holder den utrolig længe på øjenskyggens så også farven forbliver intakt.

Tarte Amazonian Clay 12-Hour Blush, Dazzled
På vores tur til Miami i starten af september var der kun én ting jeg bare ville have med hjem – nemlig Tarte blushes. Ud af en stak på seks helt fantastiske blushes. Jeg er virkelig vild med konsistensen af disse blushes, de kan være vanskelige at swatche på hånden med en finger, men med en pensel på kinderne glider de let på og bygges gradvist op til den rette intensitet. Helt speciel er farven Dazzled synes jeg, først troede jeg den var bedst mens jeg stadig havde lidt sommerglød, men det viser sig at den er mindst lige så smuk som en kold efterårs-blush. Farven er kold og relativ mørk, desuden har den en anelse glimmer, som altså ikke ses noget særligt på kinderne, men blot giver et naturligt og virkelig smukt resultat.

Nude by Nature Highlight Palette
For en måned tid siden modtog jeg lidt nyt makeup fra et mærke jeg ikke kendte til før; Nude by Nature. Navnet er ærlig talt ikke lige noget der gør noget godt for mig, men jeg vil vædde med det sælger – nude er jo “inn” og ikke mindst “nature”, altså naturlige produkter. Når det er sagt, så blev jeg nu alligevel virkelig overrasket over den smukke lille highlighter palette, som indeholder tre smukke highlighters med lige nøjagtig tilpas med shimmer, nok til det ses og stadig uden man ligner en diskokugle. Specielt er jeg vild med den midterste rosa nuance – wauw. De er lette at bruge, bygge op og tone ned, så de er altså helt brugbare for de fleste.

Emite Makeup Tan Booster Bronzer
Denne bronzer modtog jeg for et lille års tid siden i en GOODIEBOX. Jeg har brugt den lidt on-off, men den seneste måned hvor jeg ikke har noget farve tilbage fra sommeren har jeg for alvor brugt løs af den. Den er nemlig relativ lys og i en helt rigtig undertone så den giver et naturligt mat resultat. Jeg behøver altså ikke være super forsigtig med den og samtidig kan den sagtens bygges op. Den ligger sig bare rigtig flot og naturligt på huden ganske enkelt – perfekt til hverdag når det skal gå tjept og helt sikkert også som en naturlig kontur til festbrug.

IsaDora Matt Fixing Powder Transparent (Magasin)
Jeg kender udmærket disse hvide setting powders fra Make Up For Ever, de er ret populære, men ærligt har jeg aldrig haft helt så meget fidus til dem som de er blevet hypet for. Da jeg fik denne kompakte matte setting powder ind af døren fra IsaDora var det nu heller ikke fordi jeg havde de store forventninger – men faktisk er jeg langt mere glad for denne sammenlignet med Make Up For Evers dyre udgave. Den ligger sig flot og helt usynligt på huden, det er kun fordi man ved man har brugt den for man ser den faktisk ikke, man ser hverken et hvidt/lyst skær eller et pudret finish. Den er ganske enkelt bare rigtig flot på huden og holder min foundation på plads hele dagen som den skal.

Balance Me Super Moisturising Hand Cream
Nu vi er gået ind i de lidt koldere måneder så er en god fed og fugtende håndcreme altså lidt af et must – og det har vi i denne lille gule sag. Jeg modtog den i min GOODIEBOX, hvor flere har givet udtryk for at den lugter lidt. Ja, den har en lidt kraftig lugt, men personligt synes jeg ikke den lugter dårligt. Når det er sagt så er det en rigtig god og fugtgivende håndcreme, en af de bedste jeg har prøvet meget længe og selvom den er fed så tørrer den relativt hurtigt ind i huden. Perfekt til håndtasken her i efteråret og til vinter.

Dette blogindlæg indeholder affiliate links.

// Rikke

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Myter om kosmetik og graviditet/amning