Dagens makeup - Fire

Påske favoritter 2017

dsc01943Så er påskeferien slut – og selvom vejret har været elendigt så har jeg haft en meget skøn påske! Jeg synes desuden det er på tide at vise nogle af mine favorit makeup produkter frem, alle produkter jeg har brugt flittigt i påsken og den seneste tid. Så lad os bare gå i krig…

Rimmel @Insta Fix & Go Primer & Setting Spray
Denne spray er et nyt produkt fra Rimmel London – en primer og setting spray i én. Jeg bruger den til at fugtgive min hud inden foundation, herefter bruger jeg den til at fugte min BeautyBlender når jeg skal påføre min foundation og efter hele makeup’en er lagt bruger jeg den som en let setting mist hen over det hele. Jeg oplever min foundation ser rigtig pæn og naturlig ud når jeg bruger denne spray.
Rimmel @Insta Fix & Go Primer & Setting Spray ligger til 70 kroner på Matas.dk.

NYX Lip Lingerie, Embellishment
Jeg er blevet lidt vild med de populære flydende matte læbestifter, derfor har jeg også erhvervet mig nogle af de budgetvenlige NYX Lip Lingerie – specielt er det denne halvmørke nude med en lilla tone. Den lægger sig utrolig smukt på læberne og er helt mat, desuden har den en rigtig god holdbarhed – faktisk et rigtig godt billigt alternativ til de populære Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick. Farven her er bare perfekt til de kolde øjenskyggefarver som jeg ofte griber ud efter.
NYX Lip Lingerie, Embellishment ligger til 70 kroner på Matas.dk.

GOSH Copenhagen Liquid Matte Lips, Nougat Crisp
Endnu en af de flydende matte læbestifter – denne fra danske GOSH Copenhagen. Ligeledes ligger den sig rigtig flot på læberne og har en god holdbarhed. Dog oplever jeg ikke den bliver bliver helt mat mere et semi-mat creme finish. Det betyder også at jeg ikke synes den virker helt så udtørrende for læberne. Farven er en god nude nuance med lyserød undertone – jeg vil vurdere den passer godt til de fleste, som en standard must-have nude til samlingen.
GOSH Copenhagen Liquid Matte Lips, Nougat Crisp ligger til 110 kroner på Matas.dk

NYX Strobe of Genius Illuminating Palette
Denne palette er flydt med syv smukke og forskellige pudder highligters – måske har du allerede læst min anmeldelse af den HER. Kort fortalt en super og overraskende brugbar palette, som kan bruges til at highlighte øjnene, ansigtet og læber, find selv på flere steder – det er i hvert fald kun din fantasi der sætter grænser. Specielt er jeg vild med den lilla og lyserøde omkring og på øjenene, samt den champagnefarvede highlighter langs mine kindben.
NYX Strobe of Genius Illuminating Palette ligger til 150 kroner på Matas.dk

W7 Argan Eyes Mascara
Jeg købte denne “ultra-budgetvenlige” mascara i Normal for et par måneder siden sammen med to andre W7 mascaraer for at teste om man faktisk kan få en udmærket mascara til sølle 30 kroner. Det kan man faktisk! Denne er i hvert fald en af de bedste mascaraer jeg har haft gang i indtil nu i 2017. God volumen, udmærket længde og så er den god til at adskille vipperne med sin gummi-dut applikator. Klart anbefalelsesværdig til prisen.
W7 Argan Eyes Mascara kan bl.a. købes i Normal eller på BilligParfume.dk til bare 29 kroner!

Depend Øjenbrynspomade Color Creme
Jeg har de seneste par uger arbejdet ekstra på at forbedre mine bryn – jeg synes faktisk jeg har forbedret dem en del, måske har I bidt mærke i det på Instagram eller mine seneste Dagens Makeup’er?! Til formålet har denne øjenbrynspomade været en af mine bedste venner, for når man mangler en del øjenbrynshår og dermed form og længde på brynet, så bliver man nødt til at tegne dem en del op. Denne pomade fra Depend er rigtig god at arbejde med, den holder godt og så er farverne bare rigtig flotte og naturlige bryn-farver.
Depend Øjenbrynspomade Color Creme ligger til 129 kroner og kan møbes på Matas.dk

IsaDora Cover Up Foundation & Concealer
Denne foundation har jeg allerede blogget om – I kan læse min anmeldelse HER. Jeg er helt tosset med den! God holdbarhed, naturligt finish og rigtig god dækevne. Ofte behøver jeg ikke bruge concealer og bruger kun lidt pudder til at sætte den. Den er desuden god i kombination med Rimmel @Insta Fix & Go Primer & Setting Spray og en BeautyBlender.
IsaDora Cover Up Foundation & Concealer ligger til 149 kroner på Nelly.com

Duff Lashes Faux Mink Collection, Twiggy
Jeg er i øjeblikket ved at teste falske øjenvipper fra Duff Lashes – håndlavede vipper, som eftersigende skulle have en holdbarhed på op til 25 gange i brug. Dén holdbarhed lyder vild, så derfor er jeg i færd med at teste om det nu også kan passe… Indtil videre har jeg brug disse små ti gange og de er stadig pæne, man skal blot være lidt forsigtig når man tager dem af og rengøre dem for lim. Derudover er de bare virkelig smukke, bløde og meget naturlige – er helt forelsket i netop disse. Anmeldelse kommer senere, men for nu må jeg sige de er fantastiske.
Duff Lashes Faux Mink Collection, Twiggy ligger til 180 kroner på DuffLashes.dk

Dette blogindlæg indeholder affiliat links.

// Rikke

2 kommentarer

  • Lækre produkter! Jeg har også overvejet at købe en af de der NYX læbestifter.. Synes du, at de er pengene værd, eller skal jeg investere i en lidt dyrere en? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Nikoline!
      Jeg synes uden tvivl de er pengene værd! De er meget ens i farverne (allesammen nude) – så jeg vil forslå dig at finde swatches på nettet og bestemme dig for én eller flere farver da det kan være meget vanskeligt at se forskel i det lys de har i butikkerne! Jeg kunne næsten ikke se forskel så jeg købte bare tre forskellige! 😊
      Kh Rikke

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Fire