Makeup brands - Too Faced

Favoritter – Januar 2014

 photo DSC04984_zps850332c4.jpg

Det er lidt tid siden jeg sidst har lavet et indlæg med månedens favorit produkter – men man skal jo også have noget at præsentere for jer! Normalt har jeg tendens til at bruge rigtig mange af de samme produkter i evigheder når jeg først finder noget jeg virkelig er glad for og det kan den opmærksomme læser nok også se, hvis de ser på produktlisterne for mine “Dagens Makeup” indlæg!

Men her er så januar måneds favoritter – lidt til øjnene, lidt til læber og lidt til ansigtet!

Urban Decay Naked 3 Eye Shadow Palette
Det er vist ingen hemmelighed at jeg bare elsker det nyeste skud på stammen af Urban Decays Naked palette, nummer 3! Jeg var en af de heldige der fik den allerede inden jul og jeg har brugt den rigtig meget siden. Perfekt pigmentering, mange flotte feminine rosa-tonede farver og en virkelig god medfølgende duo pensel. Du kan se min anmeldelse af paletten her og den kan indtil videre købes på LookFantastic.com eller HQhair.com til cirka 335 kroner, men er i skrivende stund udsolgt, så hold øje med dem!

Famous by Sue Moxley Baked Bronzer, Shade 3 Tahiti
Denne bronzer har været blandt mine måneds favoritter før for jeg bruger den virkelig meget og det er som om der er uendeligt meget produkt. Denne bronzer kommer faktisk op på siden af min ellers yndlings Hoola bronzer fra Benefit. Til forskel giver Famous mere glød fordi der er lidt guld pigment blandet i og man kan hurtigt få lidt solglød tilbage i ansigtet. Bronzeren koster normalt cirka 70 kroner, men ligger lige nu til latterlige 35 kroner på FamousMakeup.co.uk.

Lancôme Artliner, Black
Jeg er blevet rigtig glad for min nye Artliner og har allerede været i gang med at blogge om den her. Denne eyeliner er både til øvede og nybegyndere, men filt-tippen som applikator gør det kunsten en smule lettere at lægge en perfekt intens eyeliner. Derudover er den super holdbar, hvilket er et absolut must i en flydende eyeliner. Lineren er desværre halv dyr, 260 kroner i Matas eller til 196 kroner på FeelUnique.com fri fragt fra UK (10% rabat ved brug af koden “Valentines” ved køb af to stykker makeup inden d. 14. februar).

Rimmel Apocalips, Solstice
Jeg er ret vild med de har heldækkende lip gloss, i særdeleshed farven Solstice som er en kold gammelrosa nuance som kun er en anelse mørkere end de flestes naturlige læbefarve. Jeg ejer allerede seks styks, fire af dem har jeg blogget om tidligere her. De holder rigtigt godt og har et flot glossy finish, som giver flotte læber! De kan farven Solstice kan købes i Matas til 70 kroner.

Rimmel Scandaleyes Mascara Volumeflash, Black
Jeg ved denne er populær hos mange, men det var den altså ikke hos mig i starten desværre – og kun på grund af den kæmpe store applikator børste som slet ikke er noget for mig! Men I ved, nogle gange lærer man at elske produkter med tiden og det var hvad der skete med denne. Jeg bruger den til at bygge volumen op for det er den super god til og det er derfor jeg har brugt den meget i januar. Den kan ligeledes købes i Matas og til en pris af 90 kroner eller som alternativ kan den købes på engelske webshops f.eks. Asos.com lige nu kun til 44 kroner eller på FeelUnique.com til 68 kroner (10% rabat ved brug af koden “Valentines” ved køb af to stykker makeup inden d. 14. februar).

Oriflame Beauty Perfecting Face Primer
Til sidst har vi denne primer fra Oriflame – det er længe siden jeg prøvede den første gang og derefter røg den nederst i skuffen. Men på opfordring fra Pudderdåserne fik den så en ny chance og det er jeg nu rigtig glad for. Den er ikke som man kender det fra normale silikonebaserede primere som bliver helt glatte og man skal lige vænne sig til at den ikke føles lige sådan. I stedet føles den næsten som en lidt fed, men dog stadig udglattende, creme og nu er jeg faktisk meget mere vild med denne konsistens fordi jeg ikke føler at min hud bliver stoppet helt til, den føles let. Primeren koster 80 kroner og kan købes på Oriflame.dk.

Dette blogindlæg indeholder affiliate links, som betyder at jeg får kommission af eventuelle salg. Jeg linker udelukkende til webshops som jeg selv bruger og kan stå inde for.

// Rikke

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makeup brands - Too Faced