Skønheds rutiner - Glem ikke dine bisser

Makeup brands – Too Faced

 photo Capture_zps5b9f632a.jpg

Too Faced er et makeup mærke, som blev lanceret i 1998 af parret Jerrod Blandino og Jeremy Johnson som desuden også er partnere privat. Da jeg fandt ud af at Too Faced blev grundlagt af et mandligt homoseksuelt par forstod jeg meget bedre deres meget feminine og næsten overdrevne indpakning og design – fabulous!

Too Faced minder mig på mange måder om Urban Decay – lækker design og emballage, samt sjove navne på farverne. Too Faced er dog meget mere feminint og retro inspireret! Virkelig fint til privat brug, man kan ikke undgå at blive glad! Ligeledes passer deres lille Chihuahua maskot vældig godt ind i det lidt overdrevede fabulous univers. Too Faced gør specielt noget ud af at gøre det let at bruge for enhver kvinde og inspirere dem ved f.eks. at lægge små trin-for-trin guides ved makeup’en.

Too Faced prismæssigt også i mellemgruppen sammen med Urban Decay. Og kan ligeledes ikke købes i de danske butikker, men i udenlandske Sephora’er og på webshops som f.eks. LookFantastic.com og et mindre udvalg på Nelly.com.

Som sædvanligt har jeg fundet tre produkter frem som jeg mener er nævneværdigt fra Too Faced – sidst nævnte er dog endnu ikke et produkt jeg selv har afprøvet, men det er ret unikt så det er blot et spørgsmål om tid!

Too Faced Eye Shadow Collections
Jeg kan ikke lade være med igen at sammenligne lidt med Urban Decay – ligesom de har deres Naked palettes, så har Too Faced lavet et større udvalg af Eye Shadow Collections. Hver palette har sit tema, nedenfor ses tre paletter jeg har valgt ud, hhv. matte, romantic og smokey eye collections. Under hvert tema findes ni passende øjenskygge farver inddelt i tre typer, day, classic og fashion – alle med passende og underholdende navne. Jeg elsker paletterne fordi øjenskyggerne er rigtig godt pigmenterede og fordi de både lægger op til tre forskellige øjenmakeup looks så det er lige at gå til eller også kan man være kreativ og bytte rundt på farverne. Paletterne koster overkommelige 290 kroner på LookFantastic.com (fri fragt fra UK).

 photo paletter_zps554ce59e.jpg

 

Too Faced Shadow Insurance
Så har vi – igen som Urban Decay – den meget populære og næsten ikoniske øjenskygge primer som fungerer ganske godt! Den sikrer at øjenskyggen forbliver, hvor den blev lagt hele dagen og aftenen uden at sætte sig i klumper, glide af og uden at skifte farve i løbet af dagen. En god øjenskygge primer er ganske enkelt uundværligt – og denne kan sagtens være dén! Tuben koster cirka 190 kroner og holder rigtig længe for det er kun ganske lidt der skal bruges for at opnår fulde effekt. Den kan ligeledes købes på LookFantastic.com.

 photo primer_zps5bda6922.jpg

 

Too Faced Shadow Insurance Glitter Glue
Jeg har netop fået øjnene op for denne nye variant af øjenskygge primeren – nu målrettet glimmer! Jeg mener at glimmer er ret overset indenfor de fleste danskeres makeup verden og det er da heller ikke let at have med at gøre… Jeg plejer at bruge vandbaseret glidecreme for at få glimmeret til at sidde, men nu kan man altså købe denne glimmer lim til øjnene! Sindsygt smart og jeg kan simpelthen ikke forstå jeg ikke har opdaget den før, på MakeupAlley.com er den vurderet til 4,7 af 5 – så det bliver nærmest ikke meget bedre!! Tuben kan også købes på LookFantastic.com til cirka 190 kroner.

 photo glitterglue_zpse17998f6.jpeg

Dette blogindlæg indeholder affiliate links, som betyder at jeg får kommission af eventuelle salg. Jeg linker udelukkende til webshops som jeg selv bruger og kan stå inde for.

// Rikke

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønheds rutiner - Glem ikke dine bisser