Rikkes 3 bedste soltips

Den populære Hoola bronzer som stick // Benefit Hoola Quickie Contour Stick

collage*Produkt tilsendt til test*

Den originale Benefit Hoola Bronzer har vel nærmest opnået kult-status?! Den har en fantastisk farve til de fleste og samtidig er konsistensen og pigmenteringen bare lige i skabet – jeg er i hvert fald fan af den ligesom så mange andre. Derfor var jeg også ret spændt på at prøve bronzeren på cremestick-form selvom jeg normalvis helst bare holder mig til tørre pudder-produkter, det synes jeg er nemmere, hurtigere og holder bedre.

Benefit Hoola Quickie Contour Stick hedder den og jeg er blevet helt vild med den! Farven er spot-on ligesom den originale Hoola Bronzing Powder. Tonen er lidt til den kolde side, men egentlig mest neutral og så er den samtidig ikke alt for mørk, selv til os blege skandinaviske hudtyper.

Konsistensen er ikke alt for cremet, hvilket nok er årsagen til at jeg godt gider bruge Hoola Quickie Contour Stick – normalvis går jeg helst udenom de cremede kontur, blush og highlighting produkter. På æsken står der faktisk at det er et “Creme to Powder” produkt, hvilket vil sige at den føles mere som en pudder end en creme når først den smøres ud. Jeg har dog prøvet creme-to-powder produkter som føles noget mere pudrede end denne. Det ændrer dog ikke på at konsistensen er rigtig god og ikke virker alt for våd og cremet når den er buffet ind i huden. Derudover kan jeg tilføje at den også er drøj i brug modsat mange cremeprodukter. Den er nem at buffe ind i huden og god at arbejde med. Personligt kan jeg godt lide at bruge min foundationpensel til formålet da den lille rest foundation jeg har på den kan hjælpe til at tone kontur farven godt og naturligt ind i min foundation.

Finish er meget naturligt og smukt – faktisk er Benefit Hoola Quickie Contour Stick blevet mit fortrukne kontur produkt når det skal se rigtig flot og naturligt ud. For at sikre mig en god holdbarhed topper jeg den altid med en pudder, præcist som jeg altid gør med min foundation. Og da Hoola Quickie Contour Stick er relativ drøj i brug og samtidig har det der creme-to-powder finish så oplever jeg ikke at den bliver ved med at være våd eller at den lægger sig ovenpå min foundation. Ganske enkelt synes jeg det er et helt perfekt finish, konsistens og farve – jeg er solgt!

Benefit kan købes i Sephora og Hoola Quickie Stick koster 260 kroner.

 

// Rikke

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rikkes 3 bedste soltips