Dagens makeup // Mine fire seneste looks

Rikkes 3 bedste soltips

dsc02769Yes! Nu er solen og sommeren endelig kommet til Danmark, hvor er det bare skønt! Desværre betyder det også at vi skal være lidt mere forsigtige når vi begiver os ud også selvom vi bare bor i lille Danmark. Solen er også farlig her – også selvom man ikke nødvendigvis bliver synligt solskoldet. Så her får I lige mine tre bedste sol og sommer tips.

Tjek UV-indekset på mobilen
Mit allerbedste soltip, som jeg selv benytter dagligt – er at tjekke UV-indekset med en UV-app udviklet af TrygFonden og Kræftens Bekæmpelse m.fl. Det er en ganske simpel app, som kan hentes på app-store, den hedder “UD-indeks”. På app’en kan man se dagens UV-indeks i solen og i skyggen fordelt over dagen. En grøn smiley indikerer at det ikke er nødvendigt med solcreme, solhat eller skygge, mens en gul eller i værste fald orange/rød smiley indikerer at man skal være ekstra forsigtig og bruge solcreme eller holde sig i skyggen. Jeg specielt glad for denne app i forhold til mine børn. Eksempelvis har det været nødvendigt at bruge solcreme allerede fra 10-tiden denne weekend og indtil 16-tiden. UD-indeks kan hentes gratis og er virkelig brugbar!

Brug solcremen fra sidste år
Ja – du kan sagtens bruge den solcreme-rest du ikke fik brugt sidste år og du kan stadig regne med fuld beskyttelse. En solcreme kan holde sig i åbnet tilstand i ét år så længe den ikke har ligget og stegt i solen. Solcremen på billedet ovenfor er min rest solcreme fra sidste år som jeg har brugt her først på sæsonen til min mand, unger og mig selv – den er virkelig god, men desværre købt i USA og dermed ikke lige til at få fat i herhjemme. Den er let, nem at smører ud og tørrer lynhurtigt ind så der ikke sætter sig sand i den når min ældste leger i sin nye sandkasse.

Op til 20% rabat på Nelly
I min søgen på min solcreme fra sidste år Hawaiian Tropic Island Sport SPF30 faldt jeg desuden over en god rabat på Nelly.com. Nelly forhandler nemlig budgetvenlige Hawaiian Tropic solprodukter og deres store sortiment (dog ikke min solcreme fra sidste år) – så skal du have købt solcreme til denne sæson eller en ny bikini og sommertøj så kan man lige så godt spare lidt her. Ved brug af rabatkoden “SUNNY” får man 10 % rabat ved køb for minimum 500 kr, 15 % rabat ved køb for minimum 1.000kr og 20 % rabat ved køb for minimum 1.500kr til og med i dag.

Dette blogindlæg indeholder affiliate links.

// Rikke

2 kommentarer

  • Malene

    Hej Rikke
    Kan du anbefale et lækkert produkt, solbeskyttelse til hovedbunden? Matas Striberne laver en, men den er pænt kedelig.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Malene!
      Er ikke sikker på jeg har erfaringer med nogen overhovedet målrettet hovedbunden? Faktisk havde jeg slet ikke opdaget af man kunne få en Matas Striber hovedbundssolspray! Så beklager jeg ikke lige kan hjælpe dig her…

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup // Mine fire seneste looks