Forberedelse til sommer: solbeskyttende ønsker

To hurtige om solcreme!

 photo Photo23-07-12105143700x700_zpsca89ad77.jpg

Det er jo næsten ikke til at holde ud at være indendørs, når solen skinner så skønt udenfor! Derfor holder jeg mig i dag til et lille kort indlæg om solcremer – for selvom jeg skrev om mine 3 solbeskyttende ønsker i går, så kan du altså sagtens bruge solcremen fra sidste år igen. Beskyttelsen er stadig uændret, hvis det cremen blot er ét år gammel og jeg har netop læst at forbrugerrådet Tænk har lavet en test der understøtter dette. Hold dog øje med det lille symbol, som viser holdbarheden efter åbning, typisk holder den nemlig 12 måneder.

Derudover vil jeg gerne understrege vigtigheden af at bruge nok solcreme, desværre bruger vi danskere nemlig alt for lidt solcreme. Bruger man f.eks. en faktor 15, som vil være tilstrækkelig herhjemme, men kun bruger den halve mængde af hvad man bør, så beskytter den altså kun med en faktor 4. Husk altid at en voksen krop bør smøres ind i en håndfuld solcreme. Desuden bør man beskytte sig så snart UV-indekset ligger på 3 og derover – det kan man altid holde øje med på DMI.dk.

// Rikke

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forberedelse til sommer: solbeskyttende ønsker