Clinique solcremer

De stribede solcremer

Photobucket

I går fik jeg købt mig lidt nye solcremer, så vi er klar til charterferie om kun 3 uger nu… Glæder mig! I den forbindelse ville jeg selvfølgelig undersøge, hvilke solcremer der er bedst i forhold tilbeskyttelsen og vandfasthed, så jeg faldt over TÆNK’s test af solcremer fra sidste år.

TÆNK har testet solcremer med SPF 15 og 20 – hvor jeg straks går efter dem med SPF 15. Her var budskabet klart – Matas, de stribede, solcremer er de bedste af de testede solcremer når det kommer til beskyttelse og så er de jo ovenikøbet parfumefri, svanemærkede og godkendt af Astma-Allergi Danmark.

Først og fremmest er prisen i bund, desuden beskytter den rigeligt mod både UVA- og UVB-stråler både før og efter badning. Derudover er solcremerne ikke mistænkt for at være hormonforstyrende, som mange andre solcremer.

De ringeste TÆNK påpeger ved solcremerne er, at de kun tilfører “middel” fugt til huden – men det er der jo heldigvis råd for, de vigtigste er jo blot at en solcreme gør, hvad den er bestemt til, nemlig at beskytte mod solen stråler.

På billedet ses følgende:

Matas Solspray faktor 15 200 ml – 90,-
Matas Sollotion faktor 15 400 ml – 140,-
Matas Sollotion faktor 30 400 ml – 180,-
Matas Ansigtssolcreme faktor 15 80 ml – 60,-
Matas Solstift faktor 30 15 g – 30,-

GODT:

Let at smøre ud
Elsker pumpen på de store flasker
Prisen er lav
Udvalget i varianter er godt
Er vandfast og holder solbeskyttelsen godt efter

SKIDT:

Man virker meget fedtet, først efter man har været under vand bliver det godt
Man kan kun vælge mellem faktor 15 og 30, jeg ville have ønsket mig en sunblock

ALT I ALT
Da solcremerne fedter meget er de ikke idelle for mig til en solskinsdag, hvor man har tøj på – brug i stedet f.eks. Clinique solcremer. Heldigvis har jeg netop købt dem til formålet badeferie, hvor man hurtigt kommer i vandet eller i hvert fald har adgang til det, hvorefter alt det fedtede forsvinder.

Så disse solcremer er altså geniale til badeferie og lignende – god og sikker beskyttelse mod solen, samt billige produkter, som er lette at anvende.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Clinique solcremer