Smukt volumenøst hår // HH Simonsen Limited Edition Boss Føntørrer + Maria Nila Volume Spray

Dagens makeup // Mine fire seneste looks

collage1

Stop!! Jeg er jo håbløst bagud på mine Dagens Makeup-indlæg… De som følger med på Instagram @rikkehundal har nok allerede opdaget det. Jeg er bagud med hele fire makeup’er her på bloggen, så nu har jeg besluttet at samle dem alle i ét indlæg på bekostning af produktlister og -billeder. I får dog lige en lille tekst til hvert look og ellers er i hjertelig velkomne til at spørge på produkterne og ellers kan de fleste produkter læses på Instagram

Ovenfor har vi et ret atypisk look her på bloggen – egentlig ser jeg ofte sådan ud til daglig, men det er sjældent jeg deler så enkle makeup’er på bloggen, måske er det en skam? Ikke desto mindre besluttede jeg mig for dette look for at vise min nye blå hårfarve frem. Den er ret vild! Jeg har brugt L’Oréal Colorista Wash-Out Pastel Blue, som I nok skal høre meget mere om i et separat indlæg. Ellers et bart og nude look.collage2

Ovenstående look er ret alternativt – jeg er gået efter et facechart kreeret af dygtige @milk1422 på Instagram. Det var super sjovt at lave… Dog ikke så brugbart til hverdag, men smukt og kunstnerisk synes jeg nu det blev.

collage3

Trods intens brug af silver shampoo og conditioner er mit hår endt i en mere grønlig eller turkis nuance – så jeg besluttede at intensivere det med en grøn øjenskygge. Ellers et relativt nedtonet look.

collage4

Og endnu et look i tråd med det forrige – nedtonet og friskt. Specielt er jeg vild med de sarte rosa nuancer på øjnene, samt ikke mindst et hint af gult i inderste øjenkrog.

Jeg håber det går an med denne samling af mine seneste looks – lad mig gerne vide hvad I synes og om det er en løsning fremadrettet, som fungerer for jer læsere også?

// Rikke

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smukt volumenøst hår // HH Simonsen Limited Edition Boss Føntørrer + Maria Nila Volume Spray