Makeup video: Nytårsmakeup 2015

Rikkes højdepunkter i 2015

naked skin

Der er meget få timer tilbage af 2015 nu – så jeg synes det er på sin plads at se lidt tilbage på årets højdepunkter med beauty-brillerne på. På Instagram @rikkehundal har jeg fundet mine ni bedste billeder frem i 2015 og her på bloggen vil jeg skrive lidt om mine højdepunkter.

Ny foundation og concealer favorit
2015 blev året hvor jeg skiftede min bareMinerals Original SPF15 Foundation ud for Urban Decay Naked Skin Ultra Definition Powder Foundation. I kan læse min anmeldelse af min nye foundation favorit HER. Desuden fulgte endnu en favorit fra Naked Skin linjen med, nemlig Urban Decay Naked Skin Concealer som næsten bruges i samtlige af mine makeup’er nu! I kan læse anmeldelsen af denne concealer HER.

kort hår

Jeg blev korthåret igen
Efter godt to år, hvor jeg har forsøgt at blive langhåret tog jeg endelig den rette beslutning og lod lokkerne falde – så nu i år blev jeg igen korthåret, og jeg elsker det! Jeg synes det er fantastisk at være korthåret, det er hurtigere at sætte og ser mere lækkert ud – desuden synes jeg det er meget nemmere at lave lidt variation i måden jeg sætter håret på og bliver klippet på fra gang til gang. Jeg bliver altid klippet hos min dygtige veninde og frisør Sabrina Vallentin i Herning.

30 kg

Tabte 30 kg og genvandt min ansigtsform
Selvom jeg ikke skriver meget om mig selv personligt og mit privatliv på bloggen så ved en del af jer nok godt at 2015 var året hvor jeg har været højgravid. Faktisk havde jeg taget cirka 30 kg og her i december nåede jeg langt om længe tilbage til min startvægt – en sejr i sig selv. Måske har I lagt mærke til hvordan min ansigtsform faktisk har forandret sig i mine Dagens Makeup indlæg? Jeg synes i hvert fald det er en vild forskel der er sket bare i mit ansigt!

ringlys

Købte et ring-lys til makeup fotos
Jeg aner simpelthen ikke hvorfor jeg ikke har købt et ring-lys til mine Dagens Makeup billeder noget før! Det må være årets bedste køb! Lyset hedder Walimex Macro Ring Light for de interesserede. Det er blevet muligt for mig at tage endnu bedre billeder fordi belysningen er forbedret og så er der jo den lille detalje med et fin ring-lys i øjet når man tager billederne.

video

Begyndte at lave makeup videoer – øver stadig!
Ring-lyset har også betydet at det er blevet meget nemmere at komme i gang med de meget efterspurgte makeup videoer som jeg nu endelig har fået taget hul på. Der er dog lang vej endnu, for der er altid nogle ting der ikke lige helt bliver som jeg ønsker det. Det er naturligvis en læringproces og derfor tager jeg også gerne imod konstruktivt kritik. Det tager meget længere tid at lave videoer frem for normale blogindlæg og billeder af min makeup, men jeg har en forhåbning om at lave én video i måneden i det nye år – kom gerne med gode idéer til hvilke videoer i foretrækker. Jeg vil bl.a. bestræbe mig på at lave en video på en moden hud og modne øjne!

10848666_1024346404277364_3786081777601799173_o

Personligt – jeg er blevet mor!
Jeg ved godt det er sjældent jeg skriver ret meget om mig selv – det er absolut ikke fordi jeg ikke har lyst til det, men blot fordi jeg ikke synes at det hører bloggen til. Lad mig dog gerne vide hvad I synes om niveauet af personligt indhold er passende.
2015 har været et helt specielt år for min mand og jeg – vi er nemlig blevet forældre til vores lille søn Karl som nu er 9 måneder gammel. Det går voldsomt stærkt og han render allerede rundt med hans gåvogn, som han fik i julegave, så der er mange blå mærker kan I måske forestille jer. I det hele taget er året gået på barsel og dermed også overskud til både Karl og bloggen, derfor er jeg også meget spændt på hvor meget blog-tid jeg får i det nye år når jeg starter på arbejdet – det må tiden vise!

Dette indlæg indeholder affiliate links.

// Rikke

12 kommentarer

  • Louise

    Jeg er en stor fortaler for flere personlige indlæg – jeg elsker dem!!! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • HeLene

    Flot overblik og jeg syntes det var ret interessant at se lidt af mennesket bag din blog, så nogle indslag af personlige ting synes jeg er fint!
    Og hvor er Karl bare en sød baby!!! Totalt nuttet og så smukke øjne!! Smelter lidt! Unger er så dejlige, og jo ældre de bliver jo mere af deres personlighed kommer frem. Det er så dejligt.
    Ønsker dig og de dine en vidunderlig nytårsaften og glæder mig at følge med på bloggen i det nye år!
    GODT NYT ÅR!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tak Helene! Det kan være jeg bare skal til at dele lidt mere af mig selv og mit liv også så! 🙂 Tak for den søde kommentar og så ønsker jeg også dig et rigtig godt nytår!! 🙂 Vi skrives forhåbentlig ved i det nye år! 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Randi D.

    Sikke et fint tilbageblik på 2015 – kan kun give dig ret i, at du ser super lækker og frisk ud på de seneste billeder. Godt gået at du allerede er så fit efter barsel. Og dit nye lys er super…
    Glæder mig meget til en video hver måned.
    Godt nytår!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mange tak Randi!! Det er kun takket være ammning jeg allerede har smidt alle de kilo – så det er skønt! Jeg vil bestræbe mig på en månedlig video… 🙂 Rigtig godt nytår til dig også! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Yvonne

    Jeg kan godt se at du har tabt dig på dine billeder, men nøj hvor har jeg også nydt dine billeder inden du tabte dig. Uanset hvor meget du vejer så synes jeg du ser smuk ud og det viser bare at selvom der er kvindelige former så kan man ligne en million som du gør

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Rechnagel

    Hej Rikke.
    Jeg er altid glad for god og letforståelig instruktion i i at lægge god makeup. Dit nye lys har dog en ulempe, set med mine øjne; det er som om, det OVERbelyser, så det er svært at vurdere, hvordan makeuppen vil se ud i naturligt lys.alt ser jo godt ud, når det er overbelyst ;-). Venlig hilsen Anne.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Anne!
      Øv, det er jeg ked af at høre… Faktisk så er der mindre lys på mig nu end der var før da jeg nu kun har én lampe som jeg kan justere (har den altid på mindst lys muligt). Så jeg synes egentlig ikke selv at det er overbelyst. Jeg fortsætter desværre med lyset her – jeg synes nemlig at det giver det aller bedste og mest virkelighedsnære lys. Det er lettere for mig at gengive farverne så tæt på virkeligheden som muligt.
      Mvh Rikke

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Anne Rechnagel

      Det forstår jeg skam godt. Du kan jo ikke så godt stå ude i haven og filme 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nej – desværre… I det hele taget er det med lys bare en videnskab i sig selv! 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makeup video: Nytårsmakeup 2015