Dagens makeup // Uge 23, 24 & 25 – 2017

De lækreste sommerlæber // Clarins Instant Light Lip Comfort Oil

dsc03164*Produkter tilsendt til test*

Jeg har glædet mig rigtig meget til at vise disse lækre læbe-goddies frem – de er nemlig helt perfekte her til sommer og så er de bare helt vild lækre at have på! Det drejer sig om Clarins Instant Light Lip Comfort Oil, som fungerer lidt som en lipgloss med et strejf af farve og så bare en masse god fugt til læberne. Læbeolierne er ikke nye, men disse fire er nye varianter og første gang jeg stifter bekendtskab med dem. Jeg har en enkelt gang prøvet farvede læbeolier før, nemlig GOSH Copenhagen Lip Oils, som er en mere budgetvenlig version, som jeg også var og er top tilfreds med. Der er dog ingen tvivl om at man kan mærke der er kræset ekstra om disse læbeolier fra Clarins.

De fire nye varianter som fås i handlen nu kan ses ovenfor og swatchet på min underarm nedenfor. Fra venstre mod højre har vi:

  • 06 Mint – denne er grøn, men giver ingen betydelig farve på læberne. Som navnet antyder dufter den af mint/menthol. Den føles ekstra frisk på læberne grundet menthol-olien og har en meget let “plumping-effekt”.
  •  07 Honey Glam – denne læbeolie er baseret på honing, som navnet fortæller, og desuden indeholder den en masse små og diskrete gyldne pigmenter, som kan fornemmes ganske let på læberne. Denne olie findes også i en udgave uden glimmer og hedder 01 Honey.
  • 05 Tangerine – har en ferskenfarvet nuance og er rig på vitaminer. Desuden løfter den ens naturlige læbefarve og giver en flot sart kulør og naturligvis glossy finish.
  • 04 Candy – er en frisk lyserød nunance som dufter sødt af slik. Helt bestemt dufter den af kirsebær, jordbær og hindbær og ligesom 05 Tangerine giver den lige ens naturlige læbefarve et ekstra pift af sart farve.

dsc03180Det jeg er så vild med ved disse læbeolier er at de nærer og plejer læberne så man kan mærke det, de klistrer ikke og samtidig giver de et super flot glossy finish. Desuden dufter de alle fire super skønt! Derudover giver de fleste, på nær 06 Mint, et strej af farve og er derfor helt perfekte læbeprodukter her til sommer. Som en bonus kommer de med en stor blød applikator, som er nem at bruge og som kan holde på nok produkt til at man ikke behøver dyppe igen. I det hele taget synes jeg bare emballagen er super smuk og så føles olierne ikke mindst fantastisk på læberne.

Eneste minus jeg kan komme i tanke om er at man let kan komme til at dryppe/sprøjte lidt med olien når man tager applikatoren op af beholderen fordi den går lidt stramt. Dermed ikke sagt at konsistensen er meget flydende, tværtimod er det en god semi-tyk olie, men på ingen måde sej – bare lige i skabet. Så vær blot lidt forsigtig når du tager applikatoren op, så kan man snildt leve med det.

Til sidst er der prisen – olierne ligger nemlig til 150 kroner. En helt fair pris for et high-end og luksus læbeprodukt. Desuden holder den relativ godt på læberne taget i betragtning af at det “bare” er en olie, men kræver dog stadig nogle opfriskere hen af dagen. Clarins læbeolierne kan bl.a. købes i Matas eller lidt billigere på NiceHair.dk til 105 kroner – her fås dog kun de tre oprindelige varianter og ikke disse fire.

*Dette blogindlæg indeholder affiliate links.

 

// Rikke

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup // Uge 23, 24 & 25 – 2017