Bloggens 6 års fødselsdag // Giveaway

Øjenbryn video tutorial // Tips og tricks til at fylde bryn ind

unavngivetPyh, så er sommeren snart slut – tiden er fløjet afsted for mig og jeg har næsten ikke nået at blogge. I dag kommer dog et blogindlæg som har været meget efterspurgt og længe undervejs, men nu har jeg altså endelig fået det kreeret! Jeg har nemlig lavet en video tutorial, hvor jeg viser hvordan jeg fylder mine øjenbryn ind med hhv. et creme produkt og et pudder produkt.

I videoen bruger jeg Anastasia Beverly Hills Dip Brow Pomade & Brow Powder Duo, som kan købes på Houseofstars.dk (reklamelink) – lige nu får man en gratis Anastasia Beverly Hills Clear Brow Gel med ved køb af to Anastasia produkter. Derudover bruger jeg Make Up For Ever #270 Brow Brush (kan købes i Sephora) og Zoeva 317 Winged Liner Brush.

Jeg håber rigtig meget I kan bruge videoen og mine tips og tricks!

Jeg har desuden trukket en vinder i min 6 års fødselsdagskonkurrence – den heldige vindere blev Mette B. (hun har allerede fået besked). Tusind tak til alle som deltog i konkurrencen og Urban Decay for sponsor af en flot præmie!

// Rikke

2 kommentarer

  • Ditte K.

    Fed video 🙂 det var rart at se hvordan man bruger cremeprodukter til bryn.

    Det kunne være fedt med en video hvor du viser hvordan du blender øjenskygger sammen på øjenlåget og i crease, synes nemlig dine øjenskygge-looks på Instagram er superflotte.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggens 6 års fødselsdag // Giveaway