Nye bronzers fra Nilens Jord - mat, shimmer og trio

Øjenbryn-fokus: to fantastiske bryn-nyheder!

step by step brynMon ikke godt vi kan blive enige om at smukke øjenbryn kan gøre utrolige ting ved et ansigt? Jeg er desværre ikke udstyret med perfekte bryn og jeg skal være ærlig og indrømme at det er noget af det jeg kæmper med når jeg lægger makeup hver eneste dag… De seneste par uger har jeg specielt haft fokus på mine øjenbryn og brugt tid på at få dem til at være ens (så meget som muligt i hvert fald) og ikke mindst flotte og fyldige. Til det formål har jeg modtaget to forskellige øjenbryns-nyheder som jeg er helt sikker på bliver nogle trofaste favoritter! Det drejer sig om Real Techniques’ nye limited edition Brow Set og Rimmel London’s nye Brow This Way Highlighting Pencil som lanceres i den kommende uge.

På collagen ovenfor har jeg brugt de to nyheder, hhv. til at påføre Anastasia Duo Brow Powder (som er min favorit bryn-pudder) og Rimmel Brow This Way Highlighting Matte Pencil.

Lad mig først vise Real Techniques Brow Set frem – det første pensel-set dedikeret til bryn jeg har set! Jeg er ovenud begejstret og tilfreds med sættet. Og lad mig med det samme sige at det ikke “bare” er endnu en skråpensel, spiralbørste og pincet – det er så meget mere og så meget bedre end “standarden”.

Som altid kommer Real Techniques penselsæt i en lille smart holder, som man kan pakke sammen og tage med eller folde og bruge som holder som på billedet. Ydersiden er desuden i hvid læder, hvilket er super lækkert og luksuriøst. Lad og bare skynde os videre til indholdet, der er fem forskellige redskaber (fra venstre mod højre):

  • Angled Tweezer: pincet i rustfrit stål, den traditionelle skrå form som vi kender. Man kan virkelig mærke det er kvalitet og absolut helt oppe på siden af de gode dyre pincetter fra eksempelvis Tweezerman. Den er utrolig god og får alle hårene med. Faktisk er det blevet min yndlings pincet!
  • Detailing Tweezer: spids pincet i rustfrit stål. Formålet er til de helt fine detaljer og hår, den er meget spids og man kan altså sagtens stikke sig på den – av! Personligt er det meget begrænset hvad jeg får denne pincet brugt til, men jeg synes dog stadig det er på sin plads at den er med i sådan et øjenbryns-set.
  • Slanted Brow Spoolie: kort spiralbørste til at redde brynene igennem med, da den er kortere og mindre end de fleste andre børster er den letter at arbejde præcist med. Rigtig god til formålet!
  • Slanted Arch Definer: special redskab, en rund fast “svamp” eller “dotting-tool”, hvis formål er at skabe perfekt formede øjenbryn. Det er meningen at man med lidt øjenskygge laver tre prikker, så man kan se hvor brynet skal starte, slutte og bukke, så det er nemmere at plukke brynene og farve dem ind. Personligt synes jeg det er ret langt ude og absolut ikke brugbart – men måske det bare er mig??
  • Slanted Brow Brush: flad skråpensel med faste hår til påføring af øjenbrynsprodukter, f.eks. pudder eller gel. Jeg har meget længe haft en favorit skråpensel fra Make Up For Ever, som ingen kunne hamle op med, men faktisk er denne fra Real Techniques mindst lige så god. Dette skyldes at hårene er mere faste og en anelse mere grove end en standard skråpensel, den er tilpas smal/flad og har samtidig en god størrelse til formålet. Så endnu en bryn-yngling er fundet!

Måske undrer du dig over at penslerne har et knæk yderst? Jeg synes det er helt genialt! Jeg bukker nemlig altid selv mine spiral-børster, på den måde kan man meget nemmere se hvad man laver og dermed skabe mere præcise og flotte resultater. CollageKittet er som sagt limited edition (desværre!!) og forhandles vejledende til 299 kr – dog har jeg fundet sættet til 240 kr hos HouseOfStars.dk.

Inden vi går videre vil jeg desuden lige dele søstrenes video, hvor de viser hvordan man kan bruge kittet – som altid meget informativt og lærerigt.

Videre til Rimmel London Brow This Way Highlighting Pencils som jeg faktisk ikke troede ville vinde så stor en plads hos mig – ærligt troede jeg ikke jeg ville få dem brugt andet end en gang eller to. Det er dog blevet modbevist på det kraftigste!

Brow This Eay Highlighting Pencil er tykke cremede blyanter, hvis formål er at blive påført under brynet, mest lige hvor det knækker for at markere og highlighte højdepunktet. Normalt highlighter jeg næsten altid med en lys mat eller shimmer øjenskygge, men nu er det altså denne blyant jeg bruger og eventuelt en øjenskygge ovenpå, men dette er slet ikke en nødvendighed. Blyanten kommer i to forskellige nuancer og finishes:

  • Matte Highlight: farven er sart og meget lys lyserød i et helt mat og cremet finish. Den er meget nem at bruge, man tegner blot en skarp kant helt op til brynet og toner ud – jeg bruger bare min ringefinder, det er utrolig nemt og hurtigt. Blyanten efterlader et helt skarpt bryn, samt en illusion af at brynet løftes. Så flot og utrolig god blyant! Favorit!!
  • Shimmer Highlight: farven er en sart gylden champagne nuance med shimmer. Ærgerligt nok er jeg slet ikke lige så vild med denne som den matte, fordi den ikke giver samme farveintensitet som den matte og dermed ikke på samme måde skaber en skarp kant op til brynet. Her vil jeg hellere bare bruge en øjenskygge. Konsistensen er dog stadig cremet og let at arbejde med.

Rimmel Brow This Way Highlighting Pencil kan købes i butikkerne fra uge 15 – altså i den kommende uge og prisen er bare 60 kroner!! Småpenge for et super produkt, hvis altså man vælger den matte udgave! Vær ikke bange for at den er meget lys, den kan tones indtil du opnår lige det resultat du ønsker og som passer til dig!

CollageDette blogindlæg indeholder affiliate links.

// Rikke

5 kommentarer

  • Sasha

    Det første jeg tænkte da jeg så de billeder var: ‘årh wauw nogle flotte bryn, hvem der bare var så heldig!’
    Kunne god være jeg skulle investere i sådan en blyant, mine bryn er meget sparsomme og virkelig ikke særligt tætte/fyldige, men hvis man nu skaber illusionen om en skarp ‘kant’ (selvfølgelig ikke hele vejen rundt forstås, haha) kunne det være det hjalp lidt på det. Godt indlæg, og igen, jeg synes dine bryn er vildt flotte!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tusind tak Sasha! 🙂
      Og nej, nej…hehe! Ikke hele vejen rundt, men som på billedet under brynet omkring højdepunktet! 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • HeLene

    Du har da flotte bryn!

    Dejlige produkter, jeg må ud efter!

    Er alle tasker med hvid piping nu om dage hos RT? Jeg ville hellere ha de sorte…

    Jeg undrer også om penslerne er knækket fast på den måde eller om det er et kugle-led der hvor de knækker så man også kan bruge dem lige? Om det giver mening, det var lidt svært at beskrive. Men der er jo kun en som har dem som kunne svare mig på det. De er fristende.

    Rimmel blyanten køber jeg med det samme, den matte.

    Mega godt indlæg, tak!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tusind tak Helene!
      Brow settet er i hvidt læder, men det er kun dette ene sæt…
      Sjovt du spørger om de kan bevæge sig som et “kugle-led” – jeg havde tænkt det samme, simpelthen bare glemt at skrive det i min anmeldelse. De kan ikke bevæge sig, men er faste så man kan komme til at arbejde med dem! 🙂
      Ja, den matte er super – den anden har jeg ikke noget specielt forhold til…
      Og mange tak for de pæne ord om indlægdet – dejligt det kan bruges! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vivi Janstrup

    Sikke en fin gave fra Rimmel :-).
    Det vil jeg sørme meget gerne vinde.
    Rigtig god jul til dig og dine

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye bronzers fra Nilens Jord - mat, shimmer og trio