Nyheder fra GOSH Copenhagen SS16

GHD Narrow Dressing Brush – renfrisering og touperingsbørste

 photo collage1_zpspimxvcxr.jpg

Jeg har længe været glad for at bruge touperingsbørster til hårstyling – både på mig selv og på andre. Egentlig var jeg glad og tilfreds med Moroccanoil Boar Bristle Teasing Brush, men så var det at mine kære studieveninder næsten allesammen havde købt denne fra GHD efter et besøg hos frisøren og det skræppede de jo højt om – så nu har jeg altså også testet GHD Narrow Dressing Brush.

Når jeg styler mit eget korte hår bruger jeg den typisk:

  • Hvis jeg ønsker mere volumen til min hovedbund
  • Når jeg ønsker mere hold på håret, hvis det eksempelvis skal styles så det sidder tilbage, væk fra mit ansigt
  • Eller når jeg ofte på anden dagen efter hårvask forsøger at fjerne det “hul” eller den hvirvel, som kommer frem så jeg ser halv-skaldet ud på baghovedet

Når jeg styler andres lange hår bruger jeg den typisk:

  • Hvis der ønskes et stort flot krøl, så toupere jeg hovedbunden for at give til hovedbunden, så det ikke blot er i længderne
  • Hvis der skal laves en opsætning af håret er det langt nemmere at style, hvis man giver det struktur ved toupering
  • Hvis der skal laves renfrisering, dvs. først touperes og ovenpå touperingen redder man håret således at overfladen ser helt glat, perfekt og gennemredt ud

Nedenfor kan I se en lille billedguide, som jeg lavede sidste år – her viser jeg ganske hurtigt, hvordan jeg giver et løft til min hovedbund på baghovedet. Først tager jeg en tynd sektion, så touperer jeg med min touperingsbørste, tager eventuelt flere sektioner og gør det samme og redder forsigtig med samme børste ovenpå for at få overfladen til at se pæn gennemredt ud.

 photo step-by-step_zpszbq9ades.jpg

Dette resulterer i billederne nedenfor – jeg har både taget før-efter billeder i dag og dem som er et år gamle. Læg mærke til hvordan en ganske lidt toupering giver et pænt løft til baghovedet, så håret ikke ser så fladt og trist ud.

 photo Collage_zpse3ldkcpj.jpg

Nu bruger jeg udelukkende GHD Narrow Dressing Brush til toupering og renfrisering – den midterste række af børstehår er længere end på de andre børster jeg har og øger effektiviteten, både når der touperes og friseres, gevalidt! Derudover ligger den rigtig godt i hånden. Ganske enkelt en virkelig godt børste, som kan bruges til rigtig mange formål – selv hvis man sætter en “kedelig” hestehale til daglig, kan man hurtigt skabe ekstra liv og volumen!

Børsten kan købes hos din lokale GHD forhandler til 139 kroner eller på NiceHair.dk til 129 kroner. En meget fair pris synes jeg og en børste du kan have resten af dine dage, hvis bare du passer lidt på den.

Dette blogindlæg indeholder affiliate links.

// Rikke

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyheder fra GOSH Copenhagen SS16