Oktober favoritter - eller de seneste par måneder

Julefrokost-sæsonen skydes i gang med Urban Decay Moondust palette

collage*Produkt tilsendt til test*

Så skriver vi november – for mig er det lig startskuddet på julefrokost-sæsonen som løber over november og december. Det er desværre ikke meget jeg selv har brugt paletten her endnu, men jeg synes kun det er passende at præsentere den for jer i denne anledning – Urban Decay Moondust palette. Der vil helt sikkert komme julefrokost makeup’er hvor jeg bruger paletten de næste par måneder.

Paletten var umiddelbart ikke en jeg havde store tanker om da jeg så den på nettet, men nu hvor jeg har den så er jeg egentlig ret vild med den – specielt til sæsonen vi nu tager hul på. Det er ikke nogen traditionel øjenskyggepalette, men en palette med otte smukke glimmer/shimmer øjenskygger og derfor mere et supplement til dine øjenskygger end egentlige øjenskygger som kan bruges til dagligt. Personligt bruger jeg den faktisk først efter jeg har lagt hele øjenmakeup’en for at skabe ekstra effekt, eksempelvis ved at duppe en glimmerskygge hen over hele øjenlåget, i inderste øjenkrog, under øjet eller lignende.

Farverne i paletten changerer og giver et vildt spil, glimmeret er meget småt og lægges den over hele øjenlåget kan effekten næsten se “våd” ud – meget sejt synes jeg. Dog vil jeg slå fast at jeg i de fleste tilfælde ikke vil anbefale at bruge dem alene uden en farve under, hvad enten det er øjenskygge, kohl blyant eller andet , da de simpelthen ikke dækker nok alene.

Læg desuden mærke til hvor forskellig den samme øjenskygge kan se ud fra forskellige vinkler – på billedet ovenfor ser den røde glimmerskygge faktisk helt orange ud inde i spejlet.

collage2Farverne i paletten er som følger;

  • Specter – kold sart lyserød glimmer
  • Element – varm kobberrød glimmer, som changerer til orange
  • Magnetic – kold violet/lilla glimmer
  • Lightyear – kold turkis grøn glimmer
  • Granite – kold grå metal glimmer
  • Lithium – kold gråbrun glimmer
  • Vega – kold blå glimmer
  • Galaxy – mørk kold grå glimmer med blå undertoner

Personligt mangler jeg lidt en ekstra af de helt lyse øjenskygger som specter, som man kan lave lidt highlighter glimmer effekt med. Desuden ville en gylden nuance heller ikke være dum her op til jul.

Paletten blev lanceret tilbage i starten af oktober og jeg skal være et svar skyldig om hvorvidt paletten stadig kan købes i Magasin – prisen er 425 kroner. Heldigvis kan den købes på engelske FeelUnique.com og ovenikøbet til cirka 320 kroner. Så hvis julefrokosterne starter fra næste weekend af, så burde man kunne nå at få den hjem… 🙂

*Indlægget indeholder affiliate links*

// Rikke

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oktober favoritter - eller de seneste par måneder