Barsels-stilhed på bloggen

Beauty ønsker – februar 2017

collageDer er specielt fire ting jeg har kigget en del på den seneste tid – skønheds-ønsker om man vil! Dem vil jeg dele med jer i dag. Det drejer sig om to forskellige paletter, et makeup spejl og et enormt sæt af smukke og gode makeup pensler.

LH Cosmetics Infinity Palette
LH Cosmetics er et relativt nyt mærke af svenske makeup artist og beauty blogger Linda Hallberg, som er en af mine helt store inspirations kilder hvad angår makeup looks. Paletten er er et multi-produkt, som kan bruges både på øjnene og i resten af ansigtet – kun fantasien sætter sin begrænsning. Paletten indeholder otte forskellige nuancer, fire af dem er kolde og fire er varme nuancer. Derudover er det også et mix af finishes, matte og shimmer skygger. Når det fungerer, så er jeg vild med multi-brugs produkter. Umiddelbart kan jeg sagtens forestille mig at denne er fantastisk til både, kontourering, blush, highlighting og som basis øjenskygge farver og til øjenbryn. Alle farverne skulle være lette at bygge op, hvorfor de kan bruges til forskellige formål. Netop derfor står den højt på min ønskeliste og faktisk så koster den bare 309 danske kroner, hvilket jeg mener er en meget fair pris. Paletten kan købes på lhcosmetics.com.

Kat Von D Alchemist Holographic Palette
Denne palette fra Kat Von D er jeg fuldstændig forelsket i, dog kommer den desværre først til Danmark til sommer, så jeg og I må væbne os med lidt tålmodighed. Paletten indeholder fire iriserende eller duochrome skygger, som eksempelvis kan bruges som øjenskygge alene eller ovenpå en farvet base eller som highlighter på øjenene eller i ansigtet. De fire skygger ser umiddelbart hvide ud i paletten, men transformeres til hhv. grønlige, rødlige, blålige og gullige nuancer afhængig af lys og underlag. Der er så mange muligheder med paletten og jeg har set så mange smukke looks lavet med paletten. Når paletten til sommer kommer til Danmark kan den købes i Sephora i hhv. København, Odense og Århus – prisen og præcis lancerings dato kender jeg desværre ikke endnu.

Babyliss Makeup Spejl
Det er længe siden jeg læste en anmeldelse af dette spejl hos Pudderdåserne og jeg må bare sige at jeg er overbevist om at jeg vil blive lige så glad for spejlet som de skønne dåser. Spejlet har flere lækre features som gør det perfekt som et makeup spejl; lys i forskellige nuancer og 5x forstørrelse. Der findes to forskellige spejle, den store forskel er diameteren på spejlet – personligt ønsker jeg mig den største, den koster dog også noget mere end den lille. Derudover kan lyset indstilles så den enten giver koldt eller varmt lys. Diameteren på den store er 20,5 cm, den lille er 11 cm. Spejlet kan bl.a. købes på Ellos.dk til 799 kroner for den store og 349 kroner for den lille.

Zoeva Makeup Artist Zoe Bag Rose Golden Vol. 1
Nogle af mine yndlingspensler er og bliver Zoeva, helt bestemt dette Rose Golden Complete Eye Set jeg tidligere har anmeldt. Jeg har så netop opdaget at man på zoevacosmetics.com kan købe hele det komplette sæt af Rose Golden pensler, dvs. 30 pensler til øjne og ansigt. Selvom det også vil betyde at jeg har dobbelt op af visse pensler så er det kun fedt – jeg bruger dem nemlig dagligt. Derudover medfølger en fin taske, hvor der er plads til alle penslerne. Ud over at penslerne er helt fantastiske og til meget fair priser så er jeg også vild med designet og farverne på sættet her, det er så smukt! Sættet kan købes på zoevacosmetics.com og koster 245 euro, dvs. cirka 1800 kroner, hvilket er i omegnen af 60 kroner pr pensel.

Om jeg får anskaffet mig alle fire ting tvivler jeg på – og Alchemist paletten kan jo ikke en gang købes endnu, men man har vel altid lov at ønske sig og drømme om produkterne.

Dette blogindlæg indeholder affiliate links.

 

// Rikke

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barsels-stilhed på bloggen