A-derma Rheacalm // Skånsom og fugtgivende hudpleje

De to smukkeste sommer blushes

collageJeg har to meget smukke blushes jeg bare må vise jer – de er helt perfekte til både forår og sommer! Først har vi Becca Luminous Blush i farven Foxglove og nedenfor Nars Blush i farven Bumby Ride. Jeg kan næsten ikke få armene ned over disse to!

Becca Shimmering Skin Perfector Luminous Blush – Foxglove *Tilsendt til test*
Dette er min aller første blush fra Becca, ja faktisk et af mine aller første Becca produkter i det hele taget og jeg er hel forgabt allerede. Det var kærlighed ved første blik. Ét; indpakningen er super cool (ligesom alle andre Becca produkter), to; pigmentering og kvalitet er lige i skabet, nem at bruge, tone og bygge op, tre; farven er bare så smuk, perfekt til sommer, samt de fleste hudtoner og fire; så har en en masse shimmer så man enten kan bruge den alene med “indbygget” highlight eller toppe en anden blush med denne så man får friske skinnende kinder. Farven Foxglove er dyb rosa nuance med varme undertoner og frost/shimmer finish – meget meget smukt! Den noget skinnende finish giver den smukkeste glød til kinderne – perfekt til årstiden vi går i møde!
Denne blush kan købes i Sephora og koster 265 kroner – så lidt i den dyre ende, men uden tvivl en pris jeg gerne betaler for et produkt af så høj kvalitet og ikke mindst så smuk en farve.

Nars Powder Blush – Bumby Ride
Denne blush købte jeg for nylig fordi jeg synes den var super smuk her til foråret og sommeren – samt min ferskenfarvede hår på daværende tidspunkt. Farven her er helt ny! Der er ingen tvivl om at Nars er populære for deres blushes, dog har jeg ikke altid delt denne begejstring med de fleste andre. Når det er sagt, så er jeg altså ret vild med denne – både hvad angår farven og kvaliteten af produktet; super pigmentering og konsistens så den er nem at arbejde med og bygge op som man ønsker det. Farven er en smuk koral nuance med gyldne undertoner, men alligevel ikke så “varm” at os kold-hudtonede piger ikke også sagtens kan bruge den. Desuden har den et smukt diskret satin-finish.
Denne blush kan købes i Sephora og koster 240 kroner, så ligeledes i den høje ende, men er man vild med blush som jeg og vild med denne forårsagtige blush kan den klart anbefales.

collage

// Rikke

2 kommentarer

  • Betina

    Vil den blush fra Becca også være god til ultra bleg hud? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Betina – ja, der er nok også min personlige favorit! Og ja – jeg er selv “almindelig” bleg og der passer den rigtig godt. Hvis man er “ultra” bleg ville jeg blot påføre med en meget let hånd og tone grundigt. Så jeg mener stadig sagtens du kan bruge den så længe du bruger ganske lidt af gangen! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A-derma Rheacalm // Skånsom og fugtgivende hudpleje