Dagens makeup - Blushing peachy pink

Oriflame Blushes – nogen af dem jeg elsker…

 photo Oriflame_zpsd3adfa6a.jpg

Jeg er tosset med blush – den kan næsten ikke få for meget, og fik jeg valget mellem ét stykke makeup jeg måtte bruge kommer blush før alt andet. Jeg elsker hvordan en blush giver glød og liv til ansigtet og det smitter af på mig selv – og måske andre?! 😉 Jeg har den seneste tid prøvet Oriflames tre faste blushes af…

Oriflame har lavet tre forskellige blushes – ærgerligt de ikke har lavet flere, for de er rigtig fine og gode. De koster 125 kroner og kan bl.a. købes på deres webshop, en lille pris og de er pengene værd.

Selve beholderen/emballagen miner til forveksling om e.l.f.’s studio blushes og Nars Blushes – så designet er ikke speciel original, men det fungerer.

 photo DSC00728_zpsf0ddbfac.jpg

Som sagt synes jeg det er lidt ærgerligt de kun har lavet tre forskellige, desuden er farverne (som fremgår tydeligt af billederne) meget ens. Det der gør dem forskellige er deres finishes; mat, skinnende og glimmer – de har lavet én af hver.

Glowing Peach – en den første blush i rækken nedenfor, den har et glimmer/glitter finish; små guld partikler, som gør den varm og sommeragtig. Farven er som navnet antyder fersken. Denne blush minder mig rigtig meget om min senest anmeldte blush, nemlig Nars Orgasm Blush – så synes man den er dyr, så kan man købe Oriflames udgave til det halve. Desværre var jeg ikke fan af Orgasm fra Nars og det samme gælder desværre også denne, heldigvis ved jeg at langt langt de fleste elsker den (vi er vel alle forskellige?!). Jeg er generelt ikke til disse glitter finishes, specielt ikke når det gælder min blush. I det hele taget synes jeg at denne blush er den ringest pigmenterede.

Fresh Pink – midterste blush er med et mat finish, selvom navnet siger pink, vil jeg snarere kalde den for en fersken pink da den har en undertone dere er mere gullig end pink. Denne blush har jeg brugt i min seneste dagens makeup, både som blush og som øjenskygge. Denne blush er rimelig pigmenteret og generelt god at arbejde med.

Classic Rose – har et skinnende/shimmer finish, hvilket får kinderne til at gløde og se naturlige ud. Farvemæssigt er den nærmest gammelrosa. Denne blush er min absolut favorit og jeg bruger den næsten hver eneste dag – elsker både farve og finish, desuden er den super pigmenteret, den mest pigmenterede af dem alle tre. Elsker den!!

 photo Treblushes_zps0bca0482.jpg

 photo Swatches_zps6eb8901e.jpg

Så min overordnede konklusion må være at til prisen vil jeg anbefale at afprøve disse blushes – de er gode, lige med undtagelse af Glowing Peach, men måske er det mere en personlig mening?! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Blushing peachy pink