Urban Decay Naked Heat

GOSH Copenhagen Volume Serum Mascara // En unik og fantastisk mascara

collage*Produkt tilsendt til test*

Danske GOSH Copenhagen har lavet en helt unik mascara og fantastisk mascara – Volume Serum Mascara hedder den!

Mascaraen har ligget i mine gemmer noget tid, men først for nylig fik jeg fundet den frem og taget i brug. Hvis jeg bare vidste jeg havde haft så fantastisk en mascara liggende havde den ikke fået lov at ligge så længe! Den er genial når det skal gå hurtigt til hverdag og hvis det skal være dramatisk til fest, så den kan jo faktisk det hele. Det er i særdeleshed applikatoren/børsten der gør den speciel og anderledes, men naturligvis kræver det også en god formulering for at fungere godt og dét har den altså også!

Applikatoren ligner mest af alt en dobbeltsiddet kam med en bred-tandet og en smal-tandet side – den er helt flad. Applikatoren gør det muligt at påføre en masse mascara af gangen, at komme helt ned til roden af vipperne, at redde vipperne ud til enten smalle adskilte vipper eller mere dramatiske bredde og adskilte vipper.

Eftersom man påføre ret meget produkt af gangen betyder det naturligvis også at man lige bliver nødt til at lade mascaraen tørre lidt – generelt er formuleringen relativ våd, hvilket fungerer flimrende med applikatoren. Når mascaraen er tør er den også helt tør og drysser ikke, men fremstår blot helt sort og holder sig pæn hele dagen.

Mascaraen skulle desuden være speciel god til lash extensions, hvilket jeg gerne tror, men dog ikke selv har prøvet den på. Dette underbygger helt sikkert det unikke ved denne mascara og at det er lykkes GOSH lave en mascara som faktisk mangler på markedet.

Mascaraen kan bl.a. købes i Matas, Magasin og online på GoshCopenhagen.dk og koster 160 kroner. En helt fair pris for så fantastisk en mascara, dog i den dyre ende for en GOSH mascara.

// Rikke

1 kommentar

  • Marie-Louise Jønsson

    Det er dejligt med anmeldelser men meget mere brugbart hvis der også er billeder

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Urban Decay Naked Heat